Skip to main content

JO14-1 pakt koppositie net voor de winterstop!

Gepubliceerd: donderdag 22 december 2022 | 16:29

JO14-1 pakt vlak voor de winterstop koppositie

CVV Zwervers JO14-1 moest op woensdag 21 december inhalen tegen Strijen, een wedstrijd die al twee keer eerder door de weersomstandigheden was afgelast. Ook deze avond geen zomerse temperaturen maar lage temperaturen en veel regen. Het werd voor beide teams een zware wedstrijd op het snelle en moeilijk bespeelbare veld. Na drie opgelegde kansen voor CVV Zwervers kwam Strijen vanuit een messcherpe counter, tegen de verhouding in, op voorsprong (0-1). Zwervers maakte niet veel later op randje buitenspel de gelijkmaker (1-1).

In de tweede helft viel er weinig te beleven. De kansen waren schaars maar aan inzet geen gebrek. Ook in het tweede bedrijf een paar flinke mogelijkheden voor de thuisploeg maar de doelman van Strijen stond steeds in de weg en speelde een geweldige wedstrijd. In blessuretijd een vrije trap voor CVV Zwervers. Een meter of 30 van het doel. Alle spelers in het strafschopgebied. De bal wordt direct op doel geschoten, vliegt tussen allerlei spelers door en gaat via de keeper in het doel. Zijn enige foutje van deze avond leverde Zwervers alsnog de winst op.

Door de overwinning eindigde CVV Zwervers JO14-1 als eerste in de 1e klasse en mag het stiekem hopen op promotie.