Skip to main content

Herrie aan de IJssel. Confrontatie tussen T.O.C. en CVV Zwervers!

Gepubliceerd: donderdag 20 april 2023 | 10:46

Al jaren liggen Tennis en Padelvereniging T.O.C. en voetbalclub CVV Zwervers aan weerzijde van de IJsseldijk op enkele honderden meters afstand van elkaar. Maar nog nooit hebben ze elkaar echt ontmoet. Je zou je zelfs kunnen afvragen of hier geen sprake is van een burenruzie.

Omdat te ontdekken hebben beide vereniging besloten om een uniek mix-toernooi te organiseren op zondag 18 juni. Een toernooi waar de seniorleden (18+) van beiden vereniging in een mix gaan voetballen en padellen. In totaal kunnen maximaal 128 spelers/speelsters deelnemen.

Zondag 18 juni gaat er het volgende gebeuren:

Voetbal-mixtoernooi: 11 uur verzamelen en starten bij CVV Zwervers. Alle spelers worden in een mix verdeeld over teams van 8 spelers. Binnen het team worden koppels gemaakt die later op de dag gaan padellen. Elk team speelt minimaal 2 voetbalwedstrijden van 20 minuten. De winstpunten voor gewonnen wedstrijden worden meegenomen.

Teams die klaar zijn steken de dijk over en gaan naar T.O.C.

Padel-mixtoernooi: Om 13:30 start het Padel-toernooi. De gemaakte koppels spelen minimaal drie padelwedstrijden van 20 minuten. Ook hier worden de winstpunten meegenomen.

Rond 17:00 uur is de prijsuitreiking waar de beste voetballers, padellers en de overalwinnaar gehuldigd zal worden. Vanaf 14:00 uur is de BBQ geopend. Voor muziek wordt gezorgd.

Wil je hier bij zijn?

Wil je één van de 128 deelnemers zijn dan zul jij je moeten inschrijven. Deelname kost € 15 per persoon. Hiervoor heb je een hele dag sportplezier en krijg je een consumptie van de BBQ.

Opgeven kan uitsluitend via onderstaande link.