Skip to main content

MO17-1 speelt tegen CP team Oranje, monsterzege MO13-1!

Gepubliceerd: donderdag 20 april 2023 | 12:31

MO17-1 naar Zeist
Zondag 16 april 2023. De dames van het CP-team die uitkomen voor Oranje arriveren op de KNVB Campus te Zeist. Evenals de dames van CVV Zwervers MO17-1. De dames van CVV Zwervers zijn op de KNVB Campus om een oefenwedstrijd te spelen tegen de CP-dames ter voorbereiding op de ‘Nations League’ op 19 oktober 2023 te Denemarken.

De wedstrijd van zondag 16 april 2023 is gewonnen door de dames van CVV Zwervers. Het was een ruime zege, maar toch hebben de dames van Oranje zich kranig verzet en hebben ze meerdere keren weten te scoren. De wedstrijd was onder leiding van arbiter Sebastiaan van Helden. Deze had de wedstrijd volledig in de hand. Tijdens en na de wedstrijd zijn er volop foto’s gemaakt en medailles uitgereikt als aandenken aan deze unieke ervaring.

CVV Zwervers wil de CP-voetbalvrouwen bedanken voor het mogelijk maken van deze ervaring voor ons. Het is een mooie blijvende herinnering geworden voor beide partijen.

Wil je meer weten over CP voetbal, en wellicht meedoen? Klik dan op onderstaande link:

Verrassende monsterzege MO13-1
Op zaterdag 15 april mochten de meiden van MO13-1 thuis tegen DCV voetballen. Na de 3-0 winst tegen deze ploeg een week eerder, beloofde het weer een spannende pot te worden. Met een groep ouders en wat meiden van de MO15 als support werd er goed gestart door onze meiden. Er werd strak overgespeeld voorin en op het middenveld wisten de dames de ballen goed op te vangen en weer bij de aanvallers te krijgen. Er volgde al snel een eerste doelpunt.

De meiden hadden snel de smaak te pakken en waren de tegenpartij keer op keer te slim af. Ze kregen veel kansen en maakten daarvan ook veel doelpunten. DCV bleef wel proberen en maakte ook een doelpunt, maar bij rust stond het al 8-1.

Tijdens de rust, terwijl de meiden op het veld in het zonnetje hun beker limonade dronken, bedacht trainer Danny een hele andere opstelling. Hoewel de meiden niet zo zeker waren van deze beslissing, pakte ook de nieuwe opstelling goed uit. Er volgenden in de tweede helft nog 7 doelpunten en zelfs de keeper ging proberen te scoren bij de corners.

Bij het eindsignaal stond het 15-1! Veel meer dan verwacht! Voor iedereen is het leuker als de teams meer aan elkaar gewaagd zijn, maar de meiden van MO13-1 lieten wel een goede teamspirit zien. Er werd goed rond gespeeld en iedereen kreeg de ruimte om te scoren. Mooi om te zien!