Skip to main content

Jeugdtrainingen ook in de zomer. Twee leuke initiatieven op de club!

Gepubliceerd: dinsdag 23 mei 2023 | 16:18

Donderdag 8 juni zijn de laatste trainingen voor de jeugdteams. Vanaf 12 juni begint de zomerstop voor de jeugdteams. We hebben veel vragen gekregen om ook jeugdtrainingen in de zomermaanden te organiseren. We hebben deze zomer twee initiatieven waar jeugdleden, tegen een sympathieke vergoeding, gebruik van kunnen maken. Een toelichting op beide initiatieven staat hieronder.

ZOMERTRAININGEN VOOR LEDEN EN NIET LEDEN
Vind jij het ook zo jammer dat het voetbalseizoen er bijna op zit? Voor kinderen die graag na het seizoen door willen trainen is er vanaf dit jaar een speciaal aanbod voor leden en niet-leden van CVV Zwervers. Twee keer per week en dat vier weken lang extra trainen!
Vanaf maandag 12 juni t/m woensdag 7 juli vinden de Zomertrainingen plaats bij CVV Zwervers.

De zomertrainingen worden georganiseerd door Michael Groeneweg (hoofd opleidingen bij CVV Zwervers). Het programma ziet er als volgt uit:

Maandag 12 juni, 19 juni, 26 juni en 3 juli 2023
Woensdag 14 juni, 21 juni, 28 juni en 5 juli 2023

Tijd 17.30 - 18.30 uur. Locatie: Sportpark Couwenhoek (CVV Zwervers)

De kosten bedragen eenmalig 69 euro. Aanmelden kan van 5 tot en met 15 jaar.

Als dank voor jouw deelname ontvang je een Robey trainingstenue dat je tijdens de trainingen aan kunt doen zodat iedereen gelijk is op het veld. Na afloop van de Zomertrainingen mag je dit tenue houden!
Via onderstaande link kun jij je aanmelden. Je ontvangt dan persoonlijk meer informatie wat de trainingen inhouden en welke wederzijdse verwachtingen er zijn.

Wil je eerst een vraag stellen? Stuur dan een mailtje naar Michael Groeneweg via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

SUMMER SOCCER DAGEN VOOR LEDEN
De Summer Soccer dagen worden gehouden op 4 zaterdagen in juli en augustus te weten 15 juli, 22 juli, 29 juli en 5 augustus en duren van 10:00 tot 15:00. Rond het middaguur is er door CVV Zwervers een lunch geregeld.

Het programma zal bestaan uit een mix van trainingen en wedstrijden. Alle dagen zullen begeleid worden door ervaren trainers van CVV Zwervers.
Deze dagen zijn uitsluitend bestemd voor jeugdleden van CVV Zwervers. De coördinatie is in handen van Omar Sonder, lid van het jeugdbestuur van de club.

De kosten voor deelname aan de Summer Soccer dagen zijn eenmalig € 70 voor alle vier de dagen of € 20 per losse dag. Bij deelname aan de dagen dien je je vooraf aan te melden. Je ontvangt dan bevestiging van de aanmelding met daarin een betaalverzoek. Aanmelden kan tot 8 juli 2023. Aanmelden kan voor leden van 7 t/m 15 jaar.

Wil je eerst nog een vraag stellen? Stuur dan een mailtje naar Omar Sonder via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zorg dat je er bij bent, want vol is vol! 

Hieronder staat het aanmeldingsformulier voor de Summer Soccer dagen: