Skip to main content

Gastgezin U13 CUP: Zo doe je dat!

Gepubliceerd: zaterdag 01 juli 2023 | 9:10

We hadden bij de afgelopen U13 CUP graag twee teams onder gebracht bij gastgezinnen. Ondanks de vele oproepen voor gastgezinnen die we hebben gedaan is dat alleen gelukt voor het team van KRC Genk. Dat is jammer want nu moesten we het team van Club Brugge onderbrengen in een hotel (€ 1800 extra kosten).

Daarom is het zo fijn dat we van de familie Van Oosterhout (keeper Pim van Oosterhout) het onderstaande verslag mochten ontvangen. We hopen van harte dat na het lezen van dit verslag meer ouders zich gaan aanmelden bij de volgende editie van de U13 CUP (19 en 20 mei 2024).

Afgelopen U13 Cup hebben wij als gastgezin 2 jongens van KRC Genk onderdak geboden. Zondag 28 mei rond 17.30 stonden we ze op te wachten. Leander en Kellen gingen met ons mee, 2 leuke, rustige jochies. We kregen van de club als dank nog een mooie fles Prosecco mee, erg leuk!

We hebben eerst even gegeten, voor het gemak pizza's. Daarna gingen Pim en de jongens naar boven gamen. Waarna ze nog even naar de club zijn gegaan om wat te voetballen. Rond uurtje of 11 's avonds was het klaar, tijd om naar bed te gaan.
De volgende ochtend moesten ze rond 8.30 op de club zijn, dus hebben we vroeg ontbijt voor ze gemaakt. We hebben nog cadeautjes als dank van ze gehad, erg aardig!
We vonden het erg leuk om gastouder te zijn. Het zijn rustige jongens en alles ging vanzelf. De club doet z'n stinkende best om een geweldig toernooi te organiseren voor de kids. Ik vind daarom ook dat als je kind mee mag doen met de U13 cup en je hebt de mogelijkheid om gastouder te zijn, dat je dat dan ook moet doen. Het is een kleine moeite. Maar nog belangrijker is dat het gewoon erg leuk is om te doen.

Op de foto: Pim van Oosterhout samen met de twee gasten van KRC Genk.