Skip to main content

Mooie sponsorkleding en goede prestaties voor JO13-1

Gepubliceerd: donderdag 16 november 2023 | 12:58

JO13-1 is in nieuwe sponsorkleding gestoken en is bezig aan een mooi voetbalseizoen met veel plezier en goede prestaties.

Sponsorkleding
Geweldig nieuws! Onze voetbaljongens JO13-1 stralen in hun nieuwe sponsorkleding, mogelijk gemaakt door gulle sponsors. De nieuwe tenues en jas stralen niet alleen kwaliteit uit, maar ook een sterk gevoel van teamidentiteit. Onze jongens zijn klaar om op het veld te schitteren en onze teamgeest naar nieuwe hoogten te brengen. Het is meer dan alleen kleding; het is een symbool van onze gezamenlijke ambitie en vastberadenheid.

Dank sponsoren, voor jullie onschatbare steun;

  • Jacco van Keulen (Seedzzorg). Klik hier voor meer informatie
  • Don Sodikromo (Someer verhuizingen). Klik hier voor meer informatie

Goede teamsfeer en mooie prestaties
De sfeer in het team is uitstekend en de spelers werken hard met elkaar op de trainingen en wedstrijden. Gelukkig wordt er ook veel gelachen en gedold, en ontstaan er vriendschappen die ook tot buiten het voetbalveld reiken. De goede sfeer in het team werkt door in de voetbalontwikkeling en prestaties van het team. Het voetballen op groot veld lukt steeds beter en de uitvoering van taken ook.

JO13-1 doet serieus mee in de hoofdklasse en is door naar de volgende ronde van de VoetbalRijnmondCup. In januari doet JO13-1 ook mee aan het Districtskampioenschap West II.     

Samen maken we het verschil op en naast het veld!

Matthijs Vroom

Toelichting kledingsponsoring
Het dragen van uniforme kleding voor naar de wedstrijden juichen we toe. Er zitten alleen een paar voorwaarden aan die onderdeel zijn van het kledingbeleid van de club:

  • De kleding moet in de kledinglijn van CVV Zwervers en voorzien worden met clublogo (zie webshop).
  • Er mag geen sponsornaam op de kleding komen. In ruil daarvoor biedt de club de sponsor een vermelding op het led-schorebord of een fysiek reclamebord voor een bepaalde periode.
  • Kleding kan worden besteld via Rob Naaktgeboren (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) waardoor je gebruik maakt van de aantrekkelijke clubkorting.