Skip to main content

Veteranen-1 haalt dubbele cijfers

Gepubliceerd: maandag 05 februari 2024 | 19:34

CVV Zwervers 35+, of zoals sommige ons noemen veteranen-1 liet zondag zien waar zij dankzij al die trainingsuren tot in staat waren.
Na de onnodige 1-1 aan het begin van het seizoen tegen Aeolus moest er nu zeker gewonnen worden.
1e keeper John droomde nog over de Oostenrijkse sneeuw waardoor "reserve keeper" Dwight wederom in het doel stond. Vorige week nog belangrijk met enkele fabuleuze reddingen stond de gelegenheids aanvoerder klaar voor de toss.
Zwervers kwam voor één ding en dat was gelijk na de aftrap goed duidelijk, de eerste kansen lieten niet lang op zich wachten. Echter was het een uitbraak van Aeolus wat de eerste goal betekende; 1-0

Het duurde niet lang voor dat wij gelijk maakte, na een vloeiende aanval maakte Sander gelijk. Niet veel later schoot Dominique zijn vrije trap via verschillende benen in het goal, voor het gemak schreven wij hem de goal toe. Aanjager Ruud, loopvermogen van een Keniaanse marathonloper, maakte de 1-3. Het spelbeeld werd eentonig want Zwervers domineerde het spel en werd het tijd voor de Grote Ashwin Show.
Met zijn kenmerkende dribbel zorgde hij voor gevaar en dat leverde ons de 1-4 op, maar ook de 1-5. Wat een luxe! En Dwight? Die had het koud gekregen, hij had weinig te doen en werd nauwelijks aangespeeld. De eerste helft resulteerde in een 1-5 voorsprong. Maar we waren er nog niet.
Aswhin maakt zijn hattrick compleet in de eerste minuten na de rust.
Dwight, met nu een extra thermo shirt rekende bij een hoekschop op zijn ervaren verdediging. Maar helaas wist Aeolus nog een 1x te scoren, 2-6.
Gelegenheids veteraan Virgil nam de 7e goal voor zijn rekening. Vervolgens schoot Jordy koel de 2-8 na een prima aanval binnen. Zou het toch weer een keer gebeuren, de magische 10?
De kansen waren er, gecreëerd door goed en mooi voetbal. Toch werden wij een beetje slordig in de afronding, de bal wilde er niet in. Maar Ruud bracht ons dichterbij, hij maakte zijn tweede van de middag, 2-9.
De tijd tikte weg maar daar was toch goal nummer 10, Virgil maakte zijn tweede van de middag, 2-10.

Dit zijn de wedstrijden waarvoor je zondag ochtend je bed uitkomt, waarin alles samenvalt. Ik wil het team bedanken voor deze memorabele middag, ik zal nooit vergeten dat ik aanvoerder was van deze wedstrijd.
Volgende week staan wij echter weer met beide benen op de grond, want om 11:15 uur trappen wij af tegen angstgegner Ommoord. Wij kunnen jullie steun goed gebruiken want de vorige wedstrijd ging met 6-0 verloren. Maar deze wedstrijd geeft ons goede moed. 

Dwight Robinson 

1-0, 1-1 Sander, 1-2 Do,1-3 Ruud,1-4 Ashwin, 1-5 Ashwin, 1-6 Aswhin, 2-6, 2-7 Virgil, 2-8 Jordy, 2-9 Ruud, 2-10 Virgil.