Vrijwilligersavond en vrijwilligerstoernooi op zaterdag 6 juli

Gepubliceerd: donderdag 09 mei 2024 | 10:39

Het seizoen nadert zijn einde. Op 19 en 20 mei is de U13 CUP en daarna is er nog maar één speelronde en wat inhaal en nacompetitie weekenden. De zomerstop is dus in aantocht. En dat betekent dat we alle vrijwilligers willen uitnodigen voor een gezellige borrel.

We willen dat doen op Zaterdagavond van 19:00 – 23:00 uur. Bij goed weer doen we dat onder de tent en anders gewoon in de kantine. Dit keer doen we dit inclusief een eenvoudige doch smaakvolle BBQ. De BBQ is van 19:00 - 20:00 UUR.

Alle vrijwilligers, staf, trainers, verzorgers en scheidsrechters zijn van harte welkom. Onder het genot van een glaasje en een hapje kunnen we het seizoen met elkaar nog eens doornemen. Wij kijken er naar uit omdat met jullie te doen en rekenen op een goede opkomst.

De vrijwilligersavond is zonder partner. Tenzij die natuurlijk is uitgenodigd.

Voetbaltoernooi voor vrijwilligers
Voorafgaand aan de vrijwilligersavond zal er een vrijwilligerstoernooi plaats gaan vinden. Dit is van 16.00 uur tot 18.00 uur. Natuurlijk voetballen we op kleine veldjes en kan dus iedereen mee doen. Mocht je willen meedoen dan kun jij je opgeven via het onderstaande formulier. Anton Rolfes en Bart Acda maken op basis van het aantal aanmeldingen een teamindeling en speelschema.

LET WEL: Dit toernooi en de vrijwilligersavond is uitsluitend voor vrijwilligers van de club.
Meer info volgt zodra we weten hoeveel mensen mee willen doen met het toernooi.

We gaan er een leuke middag en avond van maken met zijn allen.

Aanmelding vrijwilligerstoernooi op 6 juli 2024

Ik ben vrijwilliger/trainer/verzorger bij CVV Zwervers en ik doe graag mee met het vrijwilligerstoernooi op zaterdag 6 juli 2024 van 16:00 - 18:00 uur.

Voer je voornaam in
Voer je achternaam in