Rouwkaart Jan Timmer

Gepubliceerd: woensdag 10 juli 2024 | 8:49

Hieronder de rouwkaart van Jan Timmer zoals we die mochten ontvangen.

Bericht vrijdag 5 juli
Gisteren kregen we het vreselijke bericht dat Jan Timmer (63) plotseling is overleden. Jan was sinds jaar en dag journalist/tekstschrijver voor Het Kontakt (IJssel en Lekstreek). Hij was het gezicht van de regiosport en bovendien in het verleden lid van CVV Zwervers.

We kennen Jan als een uiterst fijn, vriendelijk en zeer betrokken mens. Jan is CVV Zwervers altijd blijven volgen en heeft heel veel mooie artikelen gemaakt over de club en over mensen bij onze club. Zijn laatste Zwervers artikel, over Jason Postema,  stond deze week in de krant en heb ik gisteren op onze website geplaatst. Heel bijzonder.

Jan is niet meer. Dat is onvoorstelbaar en niet te bevatten.

We wensen zijn familie veel sterkte in het verwerken van dit enorme verlies.

Namens het bestuur,

Ger Jacobs

Hieronder een zeer aangrijpend artikel van hoofdredacteur Rick den Besten, hoofdredacteur Het Kontakt (klik op de foto). Daaronder een foto van Jan Timmer die aanwezig was bij het 60 jarige jubileum van CVV Zwervers. De foto samen met Aad en Cor Kortlever is gemaakt nadat hij een interview met beide mannen had gehad dat weer heeft geleid tot een prachtig artikel in Het Kontakt.

Jan Timmer tussen Aad en Cor Kortlever nadat hij een interview met hen had gehad. Cor en Aad hebben nog samen met Jan gevoetbald.

Jan Timmer (midden) tijdens bijeenkomst 60 jarig jubileum van CVV Zwervers.