Skip to main content

Wedstrijden van de waarheid voor heren-1!

Gepubliceerd: maandag 25 april 2022 | 15:20

Het wordt een spannende week voor heren-1. Zoals de stand laat zien staat CVV Zwervers-1 op plek 12. Dat is een plek die recht geeft op nacompetitie. Maar die nacompetitie willen we natuurlijk ontlopen. Zwervers staat momenteel één punt achter op Olympia en drie punten achter op Hillegersberg. Maar Zwervers heeft wel twee wedstrijden minder gespeeld en daardoor nog alle kans om een paar plekken te stijgen op de ranglijst. Dat zou komende week moeten gebeuren.
Dinsdagavond (morgen) speelt Zwervers om 20:30 uur de inhaalwedstrijd thuis tegen Rood Wit W uit Sint Willebrord. Rood Wit staat weliswaar laatste maar speelde afgelopen weekend knap gelijk tegen koploper Unitas '30.

Aanstaande zondag staat opnieuw een thuiswedstrijd voor Zwervers op het programma. Dan is SV DOSKO de tegenstander. Het zou geweldig zijn als we in deze twee wedstrijden een paar punten kunnen pakken en een plekje op de ranglijst kunnen stijgen. Want wat zou het mooi zijn als we volgend jaar over kunnen stappen naar de 1e klasse op zaterdag.

Heren-2 speelt aanstaande zondag om 11:15 thuis tegen Full Speed.