Skip to main content

Grensrechter heren-1, assistent trainer heren-2 en trainer O23 gezocht

Gepubliceerd: vrijdag 22 juli 2022 | 9:59

Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar drie belangrijke personen:

  1. Grensrechter heren-1 
    Voor alle uit- en thuis wedstrijden van heren-1 zoeken we een vaste grensrechter. Dit was John van der Lugt maar die kan dit op zaterdag niet combineren met zijn werk. De rol van grensrechter kan eventueel ook in een duo-rol worden vervuld zodat de wedstrijden verdeeld kunnen worden over twee grensrechters. Heren-1 speelt komend seizoen op zaterdag in de 1e klasse.
  2. Assistent trainer heren-2
    Wie wil komend seizoen Henri van Zeist assisteren en de opvolger worden van Clemens van der Velde. Heren-2 traint samen met de O23 groep op dinsdag en donderdag en speelt z'n wedstrijden op zondag. Heren-2 speelt komend seizoen in de reserve hoofdklasse.
  3. Trainer O23
    Voor dit nieuwe team zoeken we een enthousiaste trainer. O23 traint samen met de heren-2 op dinsdag en donderdag en speelt z'n wedstrijden op zaterdag. O23 komt uit in de 4e divisie.

Voor alle drie de functies hebben we een "symphatieke" vergoeding beschikbaar.

Heb je interesse in één van deze functies, stuur dan een mail naar Rob Naaktgeboren (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of bel Rob: 0623978190.