Skip to main content

Start seizoen, contributienota, vacatures en veel meer!

Gepubliceerd: vrijdag 05 augustus 2022 | 14:50

We zijn weer begonnen! Afgelopen week is de herenselectie begonnen met de trainingen. Binnenkort starten de selectieteams van de jeugd en een week later zijn alle teams aan het seizoen 2022-2023 begonnen. Het is een mooi moment om een paar zaken onder de aandacht te brengen die van belang zijn voor een goede seizoensstart. Hieronder staan een paar belangrijke topics. Lees ze even door en je bent weer helemaal bij. Belangrijk daarbij is zeker de samenwerking die we zijn aangegaan met NIKKI voor de contributieinning en zeker ook de "voetbalvacatures" die we momenteel nog hebben. In vijf minuten ben je weer helemaal bij!

Start trainingen

De herenselectie en het O23 team zijn afgelopen week al gestart. De selectieteams van de jeugd starten op maandag 15 augustus. Voor komend seizoen  hebben de volgende teams het "predikaat" selectieteam: JO18-1, JO16-1, JO15-1, JO14-1, JO12-1, JO11-1, JO11-2, JO10-1, JO10-2, JO09-1, JO08-1 en MO17-1. Alle andere jeugdteams, de recreatieve senioren en het G-team starten op maandag 22 augustus.

De contributienota komt eraan! Samenwerking met NIKKI

Met ingang van het voetbalseizoen 2022-2023 is CVV Zwervers een samenwerking met NIKKI aangegaan voor de inning van de contributiegelden. De afgelopen jaren werkten we samen met ClubCollect. Maar NIKKI heeft zowel voor de ledenadministratie als voor de leden betere condities. EeNikkin van de voordelen voor de leden is dat de contributie ook in 10 termijnen kan worden betaald. Voor de ledenadministratie heeft NIKKI het voordeel dat de inning van de gelden, de eventuele aanmaningen en de communicatie over de contributie volledig door NIKKI wordt verzorgd. Medio augustus zal de contributienota worden verstuurd door NIKKI. Het is belangrijk dat je de nieuwe werkwijze van NIKKI even doorleest.

Voetbalvacatures

Op dit moment zijn er een paar belangrijke voetbalvacatures nog niet ingevuld. We hebben, ondanks vele oproepen en vacatureplaatsingen, in de staf van de herenselectie als bij de jeugd nog vacatures. Voor een goede seizoensstart is het van groot belang dat we kandidaten krijgen voor deze open plekken.

Wie is geïnteresseerd en wil de club helpen? De vacatures zijn:

  • Bij de herenselectie: Trainer O23, assistent trainer Heren-2 en grensrechter heren-1. Voor alle functies hebben we een passende vergoeding beschikbaar. Heb je zelf interesse of weet je iemand in jouw omgeving? Neem dan contact op met Rob Naaktgeboren (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of bel hem: 06-23978190
  • Bij de jeugd: Assistent trainer JO18-2, hoofdtrainer JO17-1 en JO14-2. Ook als je geen ervaring hebt ben je welkom. Onze hoofd opleiding, Michael Groeneweg, zal je snel wegwijs maken in het trainersvak zodat je met de juiste bagage een recreatief team kunt trainen. Kandidaten kunnen zich melden bij Patrick van Rijn (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of bel hem: 06-83170064

Plaats doelen en doeltjes en wat te doen als je een bal kwijt bent

Voor het nieuwe seizoen gelden nieuwe regels voor het wegzetten van de mobiele doeltjes. Er zijn nog maar twee plekken waar de mobiele doelen kunnen worden neergezet.

Belangrijk is het dat iedereen zich hier aan houdt. Het komt iets te vaak voor dat de gebruikte doelen niet worden teruggezet. Dat is vervelend voor de vrijwilligers voor onze onderhoudspoeg die dan 's ochtends de doelen van het veld moeten halen. Zet ze dus gewoon netjes terug op de plek waar ze vandaan komen. Dat is voor iedereen prettiger. Klik op de afbeelding en je ziet precies waar je de doelen en doeltjes kunt neerzetten. 

Bal kwijt
Mocht er bij een training een bal de struiken ingaan en je kunt hem niet vinden meldt dat dan bij de kantinemedewerker. Gef aan welk veld en waar de bal ongeveer de bosjes in ging. De volgende dag zal de onderhoudsploeg de bal gaan zoeken en achter de bar neerleggen. Het komt iets te vaak voor dat er ballen worden gevonden terwijl er geen melding van wordt gemaakt. Het is een kleine moeite.

Nieuwe prijzen kantine

Helaas zijn we geconfronteerd met hogere inkoopsprijzen van drank en etenswaren. Prijsstijgingen die variëren van 1 tot 39%. Van onze vijftien meest verkochte producten is de gemiddelde prijsstijging maar liefst 10%. drankenDaarom zijn we genoodzaakt om sommige producten in prijs te verhogen.

Voorbereidingsprogramma Heren-selectie

De herenselectie is begonnen met de trainingen. De selectie bestaat uit 58 spelers voor de elftallen 1, 2 en O23. Heren-1 speelt zaterdag 13 augustus de eerste oefenwedstrijd om 12:30 uur thuis tegen Neptunes Schiebroek. Heren-2 speelt een dag later thuis om 12:00 uur tegen SVH-1. Klik op de afbeelding voor een vergroting van het complete voorbereidingsprogramma.

Ledenvergadering

Op 18 november zal om 20 uur de jaarlijkse ledenvergadering worden gehouden.