Skip to main content

Wedstrijden afgelast: het gaat weer gebeuren!

Gepubliceerd: zaterdag 10 september 2022 | 7:01

Ondanks het feit dat er onder coördinatie van Sportief Capelle intensief onderhoud is gedaan aan de natuurgrasvelden zullen er in de komende maanden, zeker als er sprake is van hevige regenval, wedstrijden worden afgelast.
Het afkeuren van de velden doen we niet zelf. Dat wordt door Sportief Capelle gedaan. Keuren van de velden vindt bijna altijd plaats op de dag van de wedstrijden. Dus op het laatste moment. Als er een wedstrijd wordt afgelast (uit of thuis) zal het wedstrijdsecretariaat dit direct vermelden bij "afgelastingen" (rubriek Voetbal).

Natuurlijk vinden we het vervelend als er wedstrijden worden afgelast. Daarom zijn we al een paar jaar in gesprek met de gemeente over het derde kunstgrasveld (op veld 3). Dat derde kunstgrasveld zou alle problemen oplossen. We hebben dan nagenoeg geen afgelastingen meer en hebben dan meer ruimte om te trainen. 

Tot die tijd zullen we moeten leven met wedstrijden die worden afgelast. Hou bij slecht weer dus de "afgelastingen-rubriek" in de gaten.