Skip to main content

Edvin de Vries overleden

Gepubliceerd: donderdag 15 september 2022 | 9:20

Eerder deze week kregen we het verschrikkelijke bericht dat Edvin de Vries is overleden. Vandaag hebben we de rouwbrief ontvangen die hieronder is opgenomen.

Edvin heeft als vader van vier bij CVV Zwervers voetballende zonen (nu zaterdag-2) heel wat uurtjes op ons sportpark doorgebracht. Edvin stamt namelijk nog uit de tijd dat ouders naar de wedstrijden van hun kinderen gingen kijken.
Toen Tom, Ben, Pim en Daan nog in de jeugd speelden kwam Edvin veelal samen met zijn, veel te vroeg overleden, vrouw Inge naar zijn jongens kijken. 

Edvin was een zeer geliefd persoon op de club. Hij was rustig, toegankelijk, humorrijk en zeer prettig in de omgang. Een "voorbeeldbezoeker" zou je kunnen zeggen.
Met zijn muziekband heeft hij verschillende keren een prachtig optreden in zowel de oude als nieuwe kantine verzorgd waar we veel plezier aan hebben beleefd.

We wisten dat Edvin niet in zijn gemakkelijkste periode van zijn leven zat maar dat het zo ongelukkig en abrupt zou eindigen kan niemand bevatten.

Een mooi mens is niet meer.

We wensen alle familie en vrienden, in het bijzonder Tom, Ben, Pim en Daan, veel sterkte in het verwerken van dit verlies.   

Namens het bestuur,

Ger Jacobs