Skip to main content

Donatie aan Vrienden van het Sophia stijgt naar € 9365!

Gepubliceerd: woensdag 28 september 2022 | 18:10

Vandaag kregen we de jaarlijkse mail van de stichting Vrienden van het Sophia (kinderziekenhuis). Met daarin de volgende tekst:

Het Sophia is niet zomaar een ziekenhuis. Het is een academische wereld waar patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs samengaan. Waar medewerkers zich dag en nacht inzetten voor de patiënten en kinderen écht centraal staan. In het Sophia wordt zorg verleend aan kinderen met zeldzame en complexe aandoeningen waarvoor meer of specifiekere zorg nodig is dan een algemeen ziekenhuis kan verlenen. Denk aan zeldzame hart- en longziekten of kinderhersenen waarvoor in Rotterdam de beste expertise aanwezig is.

Als vriend van Stichting Vrienden van het Sophia draagt CVV Zwervers bij aan deze bijzondere wereld van het Sophia en dat waarderen we enorm. Hierbij sturen wij u de factuur voor uw jaarlijkse donatie. 

Hartelijk dank voor uw trouwe steun aan het Sophia Kinderziekenhuis.

Onze penningmeester heeft direct de jaarlijkse € 1.000 overgemaakt. Sinds de start van de samenwerking in 2018 heeft Zwervers in totaal € 9.365 gedoneerd aan dit geweldige goede doel.

De samenwerking met het Sophia Kinderziekenhuis loopt in ieder geval nog tot en met 2028.