Skip to main content

Succesvol weekend CVV Zwervers 1 en 2

Gepubliceerd: zondag 02 oktober 2022 | 18:38

CVV Zwervers-1 won met 2-0 van De Zwerver uit Kinderdijk. De eerste helft verliep moeizaam en ging redelijk gelijk op. In de tweede helft zat er meer energie bij CVV Zwervers. In de 51e minuut mocht O'Neal Maatsen een penalty nemen en dat deed hij met succes (al had de doelman 'm bijna te pakken). Vervolgens moest Mike Groeneveld bij een uitval van De Zwerver aan de noodrem trekken en kon met rood het veld verlaten. Ondanks de man minder situatie hield zwervers zich uitstekend staande. De prima invallende Mohamed Belali schoot in de 85e minuut de verlossende 2-0 in de touwen.

De eerste punten op zaterdag zijn een feit!

Heren-2 speelde de lastige thuiswedstrijd tegen Sv Den Hoorn. De kampioen van vorig jaar. Gelukkig had Jaell Marengo aangekondigd dat hij zou gaan scoren deze wedstrijd. Hij hield woord waardoor het met de rust 2-0 voor Zwervers stond. Twee doelpunten van Jaell.

In de tweede helft kreeg Den Hoorn een penalty die werd benut: 2-1. Vervolgens werd het aan Zwervers zijde wat rommelig. En zeker toen Jaell twee (onnodige) gele kaarten kreeg en het veld moest verlaten kwam Zwervers wat meer onder druk te staan. Den Hoorn koos voor het “pompen” van de ballen in de zestien van Zwervers. Maar de verdediging hield zich goed staande. Een geweldige redding van keeper Berkay Akin voorkwam de 2-2. Zwervers kreeg zelfs in de slotfase nog een zeer goede kans op de 3-1 maar het bleef uiteindelijk bij de 2-1. Dezelfde uitslag als die van verleden jaar. Een zeer knappe overwinning!

Aanstaand weekend speelt heren-1 thuis tegen koploper Brielle (15:00 uur). Heren-2 mag met de bus naar sv Hillegom (aanvang 11:00 uur).