Skip to main content

Gelijkspel Zwervers-1, Zwervers-2 wint ietwat geflatteerd.

Gepubliceerd: maandag 17 oktober 2022 | 11:04

Met nog 1 minuut te spelen had Zwervers-1 de drie punten bijna in de tas. Maar helaas gaf de scheidsrechter nog een penalty aan Terneuzense boys in de laatste minuut. Eindstand 2-2.

Trainer Rody van Hemert vatte in het AD de wedstrijd alsvolgt samen:

Terneuzense Boys-CVV Zwervers 2-2 (1-0) 1-0 Inid Preganlija, 1-1, 1-2 Kelvin Okojie, 2-2 Miroslav Peric (strafschop). CVV Zwervers leek op de tweede zege af te stevenen dankzij twee goals van invaller Kelvin Okojie, maar in de slotminuut kreeg de thuisclub een penalty tegen. Deze werd benut door Miroslav Peric, die het in blessuretijd aan de stok kreeg met scheidsrechter Hees. Peric kreeg eerst een gele kaart en even later een rode kaart. ,,Het was een zure nederlaag'', aldus coach Rody van Hemert. ,,Voor rust speelden we matig en gaven we niet thuis op het gebied van strijd. In de tweede helft vochten we onszelf terug, maar we moeten nog leren om de wedstrijd dood te spelen.''

Zwervers-2 moest aantreden tegen VOC-2. Het was een gelijkopgaande strijd die gelet op het spelbeeld misschien wel een gelijkspel verdiende. Zwervers hield het achterin goed dicht, gaf weinig weg en was net iets beter in het benutten van de schaarse kansjes dan VOC.

Uit een van de schaarse aanvallen maakte Kaj Tjaberings de 1-0. Niet veel later mocht VOC een penalty nemen die knap werd gestopt door Berkay Hakin.In de tweede helft scoorde Killy Olbina de 2-0 en maakte Joao Santos de bevrijdende 3-0 en was de wedstrijd gespeeld.

Met 7 punten uit vier wedstrijden staat heren-2 op een zeer verdienstelijke vijfde plaats.

Komende zaterdag is het bekerweekend. Zwervers-1 speelt thuis tegen SC Feyenoord-1 (15:00 uur). Zwervers 2 speelt de uitwedstrijd tegen vv Nieuwerkerk-2. Aanvang 17:00 uur.