Skip to main content

CVV Zwervers-1 wint knap en ruim, Zwervers-2 verliest.

Gepubliceerd: zondag 06 november 2022 | 8:57

CVV Zwervers 1 speelde in en tegen Rijsoord een puike wedstrijd, trok de goede lijn van afgelopen zaterdag door, en won ruim en verdient van Rijsoord.

Vanaf de eerste minuut zat Zwervers er goed op, speelde verzorgd en dominant en kreeg direct al een paar goede kansen. Al naar 10 minuten kon O'Neal Maatsen, na een goed opgezette aanval, de bal knap achter de Rijsoord doelman tikken: 0-1.
Zwervers bleef aandringen en het was wachten op de 0-2. Maar ondanks verschillende goede kansen van o.a. Mohamed Belali gingen beiden partijen met 0-1 de rust in.

De eerste fase van de tweede helft oogden wat rommelig van Zwervers zijde en kreeg Rijsoord een eerste goede kans op de gelijkmaker, scoorde ook maar het doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel. Nadat Chereau Cobin en Marlon Oranje werden ingebracht pakte Zwervers de draad van de eerste helft weer op. Er waren kansen voor Swendley Albertus en O'Neal Maatsen. Maar uiteindelijk haalde Chereau Chobin twee keer de trekker over door uit goed lopende aanvallen prachtig te scoren. 0-3 eindstand.
Door deze overwinning is Zwervers gestegen naar de 10e plaats op de ranglijst.

Volgende week staat de streektopper tegen koploper DCV op het programma. Na de wedstrijd wordt de muziek verzorgd door drummer Noud Lucassen die live meedrumt op bekende hits.

Heren-2 deed het minder goed tegen HBC uit Heemstede. Zwervers speelde een van de mindere wedstrijden van het seizoen. Met rommelig spel, veel balverlies en met slechts twee echte kansen was deze tegenstander niet op de knieën te krijgen. HBC daarentegen wist de paar kansen die zij kregen wel koelbloedig af te maken. Eindstand 0-2.

Komende zondag zullen onze mannen uit een ander vaatje moeten tappen als de uitwedstrijd tegen koploper SV Hoofddorp op het programma staat.

Hieronder een van de schaarse kansen voor CVV Zwervers in de wedstrijd.