Skip to main content

Rody van Hemert blijft tot en met seizoen 2024-2025!

Gepubliceerd: donderdag 08 december 2022 | 20:51

De samenwerking met onze huidige hoofdtrainer, Rody van Hemert, zal ook na dit seizoen worden voortgezet. Deze week zijn we met Rody tot overeenstemming gekomen om onze samenwerking te verlengen tot en met het seizoen 2024-2025.

We zijn erg tevreden over de samenwerking en zien voldoende potentieel om van CVV Zwervers een stabiele eerste klasser te maken. Rody is een zeer gedreven trainer die eerlijk en open is in zijn communicatie, teamspirit hoog in het vaandel heeft staan, oog heeft voor de jeugd en zich binnen de vereniging erg prettig manifesteert.

We zijn dit seizoen overgestapt naar de zaterdagcompetitie en staan momenteel op een verdienstelijke zesde plaats. De wijze van samenwerken, het vertoonde spel en de stand op de ranglijst maakten de keuze voor een verlenging dan ook eenvoudig.

“Ik ben erg trots te mogen verlengen bij deze mooie vereniging. Zwervers durfde het aan om een jonge trainer de kans te geven en ik denk dat onze samenwerking erg goed verloopt. Ondanks de positieve resultaten met het eerste geloof ik dat wij als gehele vereniging zeker nog niet aan ons plafond zitten en draag ik de komende jaren graag mijn steentje bij in de ontwikkelingen (zowel prestatief als recreatief) rondom de club”. Aldus Rody van Hemert.

We zijn erg blij dat we vóór de winterstop duidelijkheid hebben en ons nu volledig kunnen richten op de laatste wedstrijd van de eerste seisoenshelft (zaterdag thuis tegen Spartaan'20), de feestdagen en weer helemaal fris en opgeladen 2023 in kunnen stappen.

Namens het bestuur en technische commissie.

Ger Jacobs