Skip to main content

Volwassen punt tegen Spartaan'20, heren-2 verliest van koploper!

Gepubliceerd: maandag 12 december 2022 | 11:55

Zaterdag heet CVV Zwervers-1 een prima punt over gehouden aan de wedstrijd tegen (mede) koploper Spartaan'20. Met Elton Evora op doel voor de geblesseerde Jordi Godijn begon Zwervers energiek aan de wedstrijd. Maar ook Spartaan'20 was met het idee gekomen om deze wedstrijd winnend af te sluiten.

De wedstrijd golfde behoorlijk op en neer zonder dat er echt grote kansen ontstonden. Beide teams waren aan elkaar gewaagd zonder echt heel gevaarlijk te worden. Met uiteindelijk de 0-0 als eindstand op het scorebord.

Trainer Rody van Hemert vond ook dat een gelijkspel bij deze wedstrijd paste.
Voor CVV Zwervers was dit de laatste wedstrijd dit kalenderjaar. Met 17 punten uit 11 wedstrijden en een zevende plaats op de ranglijst (gelijk in punten met Brielle) kunnen we tevreden de winterstop in gaan. Spartaan'20 speelt aanstaande zaterdag nog de inhaalkraker tegen XerxesDZB.

De eerst volgende wedstrijd voor Zwervers-1 is op 21 januari om 15:00 uur. VV Heerjansdam is dan thuis de tegenstander.

CVV Zwervers-2 moest de altijd lastige uitwedstrijd spelen tegen (koploper) Antibarbari-2. Het werd een intensieve wedstrijd. In de eerste helft hield Zwervers goed stand maar kwamen niet altijd aan voetballen toe. In deze fase stond Berkay Hakin weer goed te keepen en hield Zwervers in de wedstrijd. In de 35e minuut kreeg Antibarbari een corner die eerst nog werd weggewerkt door de Zwervers verdediging. Maar een vrij staande speler kreeg de afvallende bal en schoot van buiten het strafschopgebied de 1-0 binnen. In de tweede helft kwam Zwervers beter uit de kleedkamer en kwamen we meer aan voetballen toe en kregen ook kansen. Een enorme kans kreeg Jaell Marengo. Hij speelde zich vrij en schoot vanaf ruim 25 meter op de paal. In deze fase was Zwervers iets beter. Maar vanuit een mooie counter maakte Antibarbari de onhoudbare 2-0.
Al met al toonde Zwervers een enorme inzet en konden onze mannen met opgeheven hoofd het veld van de koploper verlaten.

Zwervers-2 speelt op zondag 22 januari de uitwedstrijd tegen Quick uit Den Haag. Aanvang 11:00 uur.