Skip to main content

Eerste overwinning na 11 wedstrijden voor MO11-2!

Gepubliceerd: zaterdag 14 januari 2023 | 14:12

De start van de nieuwe fase is begonnen. De meiden van de MO11-2 hadden ondanks het weer zin in deze wedstrijd.

Het begin van de wedstrijd was het weer even zoeken, hoe ging het ook alweer, de tegenstanders waren iets groter, het regende pijpenstelen en de wind hadden we de eerste helft niet mee. Helaas kwamen we na 10 minuten spelen door een klutsbal 1-0 achter. Even balen en weer doorgaan. Strijdend tot de rust gingen ze verder. De ballen van de tegenstander gleden door de wind hard over het veld waardoor het soms moeilijk was deze goed aan te nemen.

Na de rust kwam Zwervers goed terug, nu hadden wij het voordeel van de wind. Daar moesten we gebruik van maken. Wanneer het kon schiet je op het doel was het dat ze mee kregen. Na 10 minuten spelen kwam onze rechts back Tess oplopen en die dacht ik probeer het: 1-1!!!

De dames kregen steeds meer vat op de wedstrijd en gebruikte de wind in hun voordeel. Er werd door CKC een bal van de lijn gehaald die Yalou van een meter of 6 op het doel schoot. Balen, maar doorgaan. Nog geen 5 minuten later kreeg Yalou de bal van Amber en legde hem nu mooi in de korte hoek! 1-2!!
De dames moesten nog 7 minuten spelen en streden voor wat ze konden. De centrale verdediger (Vanisha) ging nog even van achter naar voor met de bal maar schoot helaas op de keeper.

Het bleef bij een eindstand van 1-2! De eerste overwinning van de meiden na 11 wedstrijden. Wat fijn om de nieuwe fase met winst te beginnen.