Skip to main content

Trainingskamp heren-1: Slotakkoord van Marlon Oranje

Gepubliceerd: dinsdag 17 januari 2023 | 14:14

CVV Zwervers-1 bivakkeert van maandag 16/1 tot en met donderdag 19/1 voor een trainingskamp in Albufeira (Portugal). Belangrijk voor onze mannen is dat ze zich goed voorbereiden, zich vermaken en als team klaar zijn voor de tweede seizoenshelft. Die begint aanstaande zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Heerjansdam. Aanvang 15:00 uur.
In dit bericht worden we op de hoogte gehouden door Marlon Oranje.

Albufeira - laatste dag
Na een gezellige avond in het centrum van Albufeira, zat iedereen donderdag om 9.30 weer aan het ontbijt. Na het inpakken van de spullen werd er uitgecheckt bij het hotel en hadden de jongens nog een vrije middag voor de terugvlucht naar Schiphol.
Waar de ene groep nog even het terras op dook aan de boulevard gingen andere naar de mall, wandelen over het strand en de rotsen, ergens een hapje eten of naar de Nike Outlet. We werden zelfs op een lekker zonnetje getrakteerd.

Om vier uur werden we bij het hotel opgehaald om richting Faro Airport te gaan. Na het inchecken kon iedereen nog even een souvenir voor thuis meenemen en werd de reis naar Nederland ingezet. Na een rustige vlucht kwamen we met de bus rond 1.00 snachts aan op het ijskoude en witte Sportpark Couwenhoek.

Ik wil namens de spelers graag de club, de technische staf, de medische staf, Rob Naaktgeboren en de trouwe lezers en volgers bedanken. We hopen zaterdag het fantastische trainingskamp met 3 punten tegen Heerjansdam te bezegelen! Tot dan!

Marlon

 

Albufeira - dag 3
Na een iets rustigere dinsdagavond stond er voor woensdag een drukke dag op het schema. Een ochtendtraining en in de avond een wedstrijd tegen een lokale Portugese club.
Na het ontbijt werden we per bus vervoerd naar het trainingscomplex voor de ochtendtraining. Iets rustiger dan normaal in verband met de wedstrijd van later op de avond. Er werd vooral aandacht besteed aan de tactische afspraken voor de 2e seizoenshelft. Bij terugkomst werden de spelers opnieuw getrakteerd op 5 minuten in het ijskoude zwembad. 
Na de lunch had iedereen twee uur vrij om te relaxen of even te relaxen op het strand.

Om 18.00 werd er avondgegeten ter voorbereiding op de wedstrijd van 20.30uur. Iedereen ging verkleed in het wedstrijdtenue de bus in op weg naar de wedstrijd. We troffen in de Portugese club een sportieve gelijkwaardige tegenstander wat resulteerde in een leuke wedstrijd die op en neer ging. Heren-1 speelde goed voetbal in de eerste helft maar het was enigszins tegen de verhouding in dat de Portugese tegenstander op voorsprong kwam door een prachtige goal vlak voor rust. In de tweede helft probeerde Zwervers een gelijkmaker te forceren maar helaas kwam het daar niet van en scoorde de tegenstander in de laatste minuten via een counter de 2-0. Al met al een leuke ervaring en een wedstrijd waar heren-1 met een goed gevoel op kan terugkijken.

Na de wedstrijd hadden de jongens vrijaf gekregen van de technische staf en hebben ze gezamenlijk het uitgaansleven in Albufeira ontdekt.

Het is leuk om te zien hoe iedereen hier met elkaar is opgetrokken en hoe staf en spelers nader tot elkaar zijn gekomen. Hopelijk vertaald zich dit zaterdag naar een mooi resultaat in de wedstrijd tegen Heerjansdam.

Albufeira - dag 2
Na een goede eerste dag in Albufeira zaten de mannen van heren-1 (allemaal netjes op tijd) om 8.30 aan het ontbijt. Dat ontbijt was zeker nodig om klaar te zijn voor de eerste training die trainer Rody van Hemert en zijn staf hadden voorbereid hier in Portugal. Om 10.15 werden we opgehaald met de bus en naar het mooie trainingscomplex gebracht om daar 2 uur lang een intensieve training af te werken. Na de training dirigeerde verzorger Rob Bosch ons naar het ijskoude zwembad om daar te zorgen voor het best mogelijke herstel!
Nadat iedereen gedouched was en we gezamenlijk hebben geluncht was iedereen vrij voor de rest van de dag!
Waar sommige jongens zich even terug trokken in hun hotelkamer gingen andere jongens karten, bowlen of naar de shopping mall!  

Voor het avondeten ging iedereen lekker het centrum van Albufeira in om daar lekker uiteten te gaan met elkaar, om erna nog met elkaar te eindigen in een Karaoke bar. Ster van de avond was Rob Naaktgeboren die het ons welbekende Sweet Caroline in een nieuw jasje stak! Al met al een drukke maar hele leuke dag! Woensdag staat er een training en een wedstrijd tegen de lokale Portugese club op het programma!

Albufeira - dag 1
Om 3 uur 's nachts werd er verzameld op sportpark Couwenhoek en zijn we gezamenlijk met de bus vertrokken naar Eindhoven Airport. Na een snelle incheckprocedure waren we klaar voor ons trainingskamp in Portugal!
Bij aankomst op het vliegveld van Faro werden we opgehaald door trainingskampen.nl en meteen met de bus naar ons hotel gebracht. Na te hebben ingecheckt, zijn we gezamenlijk gaan lunchen in het restaurant van ons hotel,  om vervolgens een pittige wandeling te maken naar het oude centrum van Albufeira.

Trainer Rody van Hemert reflecteerde kort op de eerste seizoenshelft en sprak de doelstelling uit voor het tweede gedeelte van het seizoen. Hierna had iedereen wat tijd voor zichzelf. Sommige gingen even het terras op en andere gingen weer voetballen op het strand!

In de avond werd er gezamenlijk een quiz gedaan die werd gewonnen door Jason, Elton en Mike! Gefeliciteerd mannen. Na het goede avondeten stonden er een paar individuele spelersgesprekken op het programma en hadden de andere jongens vrije tijd.

Een goede eerste dag hier in Portugal dus!