Skip to main content

Desley Swinkels (vv Capelle) komt naar CVV Zwervers. Meerdere Zwervers spelers blijven ook volgend seizoen!

Gepubliceerd: woensdag 25 januari 2023 | 9:08

Desley Swinkels maakt komend seizoen deel uit van de selectie van CVV Zwervers. De getalenteerde linksbenige verdediger die overkomt van buurman vv Capelle is daarmee de eerste aanwinst voor Zwervers voor het nieuwe seizoen.

Het mooie is dat Desley zijn voetbalcarrière bij ons in de jeugdopleiding begon waarna hij zich doorontwikkelde bij vv Capelle en nu deel uitmaakt van de eerste groep. 

"Met het oog op de samenstelling van de selectie voor komend seizoen kijken wij graag naar jongens die binding hebben met onze club of omgeving, Desley is een jonge talentvolle speler met veel potentie, die ook kwa karakter heel goed bij onze groep past. Wij zijn enorm blij dat hij heeft gekozen voor een terugkeer naar CVV Zwervers" aldus hoofdtrainer Rody van Hemert.

Leuk detail is dat bijgaande jeugdfoto van Desley al vanaf de opening van ons nieuwe clubgebouw op de fotowand staat (in zwart/wit). Terug op het oude nest derhalve....

Welkom Desley!

Acht spelers blijven ook komend seizoen!
Tijdens het geslaagde trainingskamp in de Algarve, hebben de eerste gesprekken plaatsgevonden voor het formeren van de selectie richting het komende seizoen 2023-2024. Rody van Hemert en Rob Naaktgeboren zijn blij dat al acht spelers hebben toegezegd om ook komend seizoen bij CVV Zwervers te blijven. De acht spelers zijn:

Levron Raphael:
Levron zal ook komend seizoen te bewonderen zijn op Sportpark Couwenhoek. Daarmee gaat hij zijn 8e seizoen in als vertegenwoordiger van onze club in het vlaggenschip. De controleur op het middenveld speelt sinds 2015 voor onze mooie vereniging, iets waar wij enorm trots op mogen zijn.

Niels Ambtman:
Niels verlengd ook zijn verblijf bij onze club. Niels begon als 4-jarige jongen in onze jeugd en sloot op zijn 19e aan bij het eerste elftal. Niels maakt een goede ontwikkeling door en ontpopt zich dit seizoen als een ware atleet langs de zijlijn op de rechtsbackpositie. Wij zijn blij dat we met Niels een echte jeugdexponent behouden in het eerste elftal. 

Raoul Pinas:
Raoul heeft toegezegd ook komend seizoen door te gaan bij onze club. Raoul kwam in de zomer 2021 over van vv Spijkenisse en is sindsdien een vertrouwd gezicht in de defensie van onze club. De pas 21-jarige talentvolle verdediger is na een vervelend eerste seizoenshelft door een blessure weer helemaal terug. Volgend seizoen gaat hij zijn 3e seizoen in.

Mike Groeneveld:
Mike kwam deze zomer over van streekgenoot Alexandria’66 waar hij de gehele jeugdopleiding doorliep. Het was dan ook een bijzondere stap voor de centrale verdediger om andere kleuren dan het rood en wit te verdedigen. Echter maakt Mike een overtuigende indruk in de defensie en staat ons wit en blauw hem perfect. Mike gaat zijn 2e seizoen bij Zwervers.

Jorginho Pietersz:
Pietersz kwam deze zomer samen met Rody van Hemert en assistent-trainer Angelo Limon over van Rijnmond Hoogvliet. De dynamische middenvelder vond snel zijn draai in het elftal en is er niet meer weg te denken. Wij zijn blij dat Pietersz volgend jaar zijn tweede seizoen in zal gaan bij onze mooie vereniging.

Swendly Albertus:
Swendly kwam vorig seizoen over van Spartaan’20. De toen aanvallende middenvelder annex aanvaller kende een wisselvallig jaar. Hoe anders is het dit seizoen. Swendly veroverde een plek een linie lager op het veld en is de laatste weken een ware revelatie op het middenveld met het brengen van een mooie mix van strijd en voetbal. Wij kijken uit naar het derde seizoen van Swendly bij onze club.

Chereau Chobin:
Chereau kwam deze zomer over van Feyenoord 2. De wendbare en snelle aanvaller kwam zo net als zijn vriendin (spelend in de vrouwen afdeling) uit voor onze club. Chobin maakt stappen in zijn ontwikkeling en is nog lang niet uitgeleerd bij onze vereniging. Vandaar dat hij komend jaar zijn 2e seizoen bij onze vereniging ingaat.

Kelvin Okojie:
Okojie kwam deze zomer over van ASWH o23 en werd zo herenigd met zijn oud trainer. De jonge middenvelder met het lichaam van een gladiator begon redelijk tot goed aan het seizoen maar kende de laatste weken zijn echte doorbraak als spits. Met 5 doelpunten en 3 assists ontwikkeld hij zich erg goed en zijn wij erg benieuwd op welk aantal hij zal eindigen dit seizoen. Wel weten wij dat hij komend jaar zijn 2e seizoen in gaat bij Zwervers.

Binnenkort vinden de gesprekken met de overige spelers plaats en hopen we snel meer spelers te kunnen presenteren die bij CVV Zwervers zullen blijven.