Skip to main content

Nieuwe Jeugdvoetbal Trainer/Coach module binnenkort te volgen bij CVV Zwervers

Gepubliceerd: dinsdag 31 januari 2023 | 19:42

CVV Zwervers biedt tijdens de tweede seizoenshelft haar leden opnieuw de mogelijkheid om intern de KNVB-opleiding Jeugd Voetbal Trainers Coach (JVTC) te volgen. De opleiding is bedoeld voor (beginnende) jeugdtrainers, leiders en coördinatoren en heeft o.a. als doel iedere cursist bewuster te laten kijken naar het geven van training, het coachen van wedstrijden en het begeleiden van spelers.

De opleiding bestaat uit drie themabijeenkomsten en een terugkomdag en wordt georganiseerd en begeleid door Michael Groeneweg (Hoofd Jeugdopleiding van CVV Zwervers). De locatie is Sportpark Couwenhoek. Deelnemers houden online een werkboek bij en ontvangen materialen om optimaal aan de opleiding deel te kunnen nemen.
De opleiding is alleen bedoeld voor cursisten die in welke vorm dan ook lid zijn bij CVV Zwervers en een functie (willen) bekleden bij de club. Ben je (nog) geen lid of bekleed je (nog) geen functie maar heb je toch interesse? Neem dan contact op Michael Groeneweg om de mogelijkheden te bespreken.

Een minimale investering met een groot resultaat! Met dit officiële KNVB diploma op zak zal in de toekomst de door- en instroom naar UEFA C (TCIII) eenvoudiger verlopen. 

Heb je vragen over de interne JVTC opleiding of wil je je al aanmelden hiervoor?

Dit kan via: 

Michael Groeneweg
Hoofd Opleiding CVV Zwervers
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.