Skip to main content

MO13-1 pakt de leiding en JO14-1 gaat bekerfinale spelen!

Gepubliceerd: zondag 21 mei 2023 | 13:21

De meiden van MO13-1 doen het goed en hebben zelfs de koppositie te pakken. Hieronder twee wedstrijdverslagen:

17 mei: MO13-1 uit tegen Ommoord
Woensdag 17 mei speelden de meiden van MO13-1 een inhaalwedstrijd in en tegen Ommoord. Na een serieuze warming up van zowel het team door trainers Danny en Patty als de keepster door trainer Ralph, die speciaal hiervoor naar Ommoord was gekomen, begonnen de meiden aan de wedstrijd. De teams gingen goed gelijk op en aan weerszijden volgden snel kansen. De eerste treffer was voor Zwervers, een goede oppepper voor onze meiden.

Onze meiden van MO13-1 speelden goed over en dat werd beloond met meer mooie doelpunten. Gesterkt door hun goede spel gunden de meiden elkaar ook de ruimte om voor de bal te gaan en zo kregen alle meiden de ruimte om te laten zien wat ze kunnen. Voor het meegekomen publiek werd het een leuke pot om naar te kijken.

Ommoord bleef strijden en gedurende de hele wedstrijd waren de teams goed aan elkaar gewaagd. Ook Ommoord wist te scoren met een mooie pass over onze keeper heen. Eindstand werd 1-6 en door deze overwinning staan we momenteel op nummer 1 in de poule! Goed bezig, meiden!!!

13 mei: MO13-1 - PPSC
Zaterdag 13 mei startten de meiden van MO13-1 al vroeg thuis tegen PPSC. Na de nipte overwinning van twee weken geleden was er nog niks beslist. De meiden leken nog niet helemaal wakker toen ze het veld op gingen voor de warming up, maar stonden bij het startsignaal paraat om de strijd aan te gaan. Met drie wissels begon het team van Danny en Patty aan een leuke wedstrijd.

Hoewel de teams redelijk gelijk opgingen qua spel, wisten de Zwervers als eerst een treffer te maken, vrij snel daarna ook de tweede, allebei door Lucienne. De sfeer zat er daardoor goed in bij de meiden en door een tegendoelpunt van PPSC bleven ze goed voetballen om de voorsprong vast te houden. Bij rust konden de meiden met tussenstand 3-1 redelijk gerust even bijkomen in de kleedkamer.

Na rust moesten onze meiden er weer even inkomen en leek de goede dynamiek van de eerste helft verdwenen. Gelukkig herpakten de meiden zich ook weer snel en namen de leiding in het spel en daarmee ook over de wedstrijd. Achterin wisten vooral Sari en Dominique de ballen goed weg te houden bij keepster Nynke en via de flanken naar voren te krijgen. Daar viel Aylin op die steeds weer snel met de bal het veld overging en hem bij de spitsen wist te krijgen. Eindstand na een leuke en spannende wedstrijd: 8-4!

JO14-1 gaat de bekerfinale spelen!

De mannen van CVV Zwervers hebben het afgelopen seizoen gestreden om in de finale te kunnen staan en nu gaan ze voor die fel begeerde eerste plek.

Ze spelen in Naaldwijk op sportpark De Hoge Bomen, de thuisbasis van Westlandia. De wedstrijd begint om 09.00 uur zorg dat je erbij bent om onze jongens naar die beker te juichen. Hier wordt geschiedenis geschreven.

Hieronder onze JO14-1.