Skip to main content

Missie volbracht! Zwervers-2 kampioen. Zwervers-1 heeft het niet meer in eigen hand.

Na de 7-2 overwinning op VVOR is Zwervers-2 kampioen! Op het iets te lange gras was het even wennen maar het overwicht werd al snel omgezet in doelpunten en daarmee werd de overwinning een feit en het kampioenschap een zekerheid. Met 59 punten uit 22 wedstrijden en een doelsaldo van 107 doelpunten voor en 31 tegen was de overmacht groot. Alleen CKC kon tot en met de laatste wedstrijd volgen.

Vóór de seizoenstart was de opdracht voor onze mannen duidelijk: Zo snel mogelijk weg uit de reserve tweede klasse. Door de KNVB dwaling dat je niet horizontaal (van zondag naar zaterdag) mag overstappen bij reserveteams gingen we van de reserve hoofdklasse naar de reserve tweede klasse. En dat is een klasse waar niet altijd scheidsrechters worden aangewezen en waar ook tegenstanders zich niet altijd serieus presenteren. En dan is het nog best lastig om de verwachtingen waar te maken.

Maar het is ons gelukt en dat mag best gevierd worden. Dat werd ook gedaan direct na de wedstrijd. Binnenkort zal het team dit nog eens dunnetjes overdoen.

Mannen, gefeliciteerd. Knap werk!

Hieronder de "cijferlijst" van Zwervers-2

Het was nog lang onrustig in de kleedkamer

Zwervers-1 maakte het zichzelf moeilijk door met 0-0 gelijk te spelen tegen De Zwerver. Vv Spirit en Pelikaan verloren hun wedstrijden. Maar doordat Rijsoord won van De Alblas staat Rijsoord met één punt meer op de laagste veilige plaats in de poule.

Zaterdag speelt Zwervers thuis tegen Alexandria’66 dat nog kans maakt op een periodetitel. Er moet gewonnen worden. Alleen dan hebben we nog kans dat we de nacompetitie ontlopen. Maar dan moet Rijsoord niet winnen thuis tegen IFC. Verliezen we zaterdag en Spirit en Pelikaan winnen dan eindigen we zomaar op de elfde plaats.

Het wordt zaterdag een spannende pot die ergens om gaat.

Let op: de wedstrijd begint zaterdag om 14:30 uur.

Hieronder de stand

Lees meer …Missie volbracht! Zwervers-2 kampioen. Zwervers-1 heeft het niet meer in eigen hand.

  • Hits: 247

Namen en rugnummers van het Zwervers U13 CUP team

Ons U13 CUP team zal op het toernooi gaan spelen in het nieuw clubtenue. Dit prachtige tenue zullen volgend jaar al onze leden gaan krijgen (inclusief de kousen). 

Speciaal voor het toernooi zullen de spelers ook rugnummers dragen zodat de radio verslaggevers de namen kunnen noemen tijdens hun live verslag. Voor de toeschouwers hebben we bijgaande foto gemaakt zodat iedereen weet wie welke speler is. Dat is handig met aanmoedigen.

We wensen ons team veel succes. Geniet ervan!

Lees meer …Namen en rugnummers van het Zwervers U13 CUP team

  • Hits: 468

Wedstrijden van de waarheid voor Zwervers-1 en 2!

Zwervers-2 kan zaterdag kampioen worden door minimaal één punt te pakken in de uitwedstrijd tegen VVOR. Bij verlies zijn we afhankelijk van het resultaat van CKC-2 tegen FC IJsselmonde-2. CKC moet dan wel een doelsaldo van 17 goedmaken. Er gloort dus iets moois voor Zwervers-2. De wedstrijd begint om 12:00 uur.

Zwervers-1 moet winnen van De Zwerver. Alleen dan houden we zicht op behoud zonder een nacompetitie te hoeven spelen. Bij gelijkspel of verlies is het spelen van nacompetitie zo goed als zeker. Bij winst wordt de laatste thuiswedstrijd tegen Alexandria’66 uiterst belangrijk. Maar eerst maar eens naar Kinderdijk. De wedstrijd begint om 14:30 uur.

Lees meer …Wedstrijden van de waarheid voor Zwervers-1 en 2!

  • Hits: 452

Geen programmaboekje maar een Jubileummagazine!

Normaal hebben we bij de U13 CUP altijd een klein programmaboekje dat bezoekers krijgen bij de poort. Dit jaar hebben we een Jubileum-magazine dat ook dient als programmaboekje.  Bij binnenkomst krijgen bezoekers zo'n magazine. Dit magazine zal nog vóór het toernooi naar alle leden van CVV Zwervers worden gestuurd.

Als je daar niet op kunt wachten kun je op onderstaande link klikken en het resultaat aanschouwen.

Klik hier voor de digitale versie van het Jubileummagazine

Lees meer …Geen programmaboekje maar een Jubileummagazine!

  • Hits: 357

JO13-4 ongeslagen kampioen!

Voorafgaand aan de wedstrijd waren de zenuwen voelbaar bij de spelers, maar zodra we het veld betraden, verdwenen alle twijfels. We deden wat we het hele seizoen al deden: ons eigen spel spelen.
En dat wierp zijn vruchten af! In de eerste helft stonden we al met 4-0 voor tegen de nummer twee, Hillegersberg JO13-3. Hoewel beide teams in de tweede helft nog een keer wisten te scoren, was de eindstand 5-1 in ons voordeel.

Maar het hoogtepunt begon eigenlijk al voor de wedstrijd. Onze jongens werden verrast met prachtige shirts, met hun eigen rugnummers en namen erop. Dat gaf ons extra motivatie om te schitteren op het veld. Toen het laatste fluitsignaal klonk, wisten we dat het kampioenschap van ons was. En dat moest natuurlijk gevierd worden!

Het jeugdbestuur overhandigde ons de kampioensschaal en elke speler en trainer kreeg een welverdiende medaille. Maar daar bleef het niet bij. Nadat we foto's hadden gemaakt, werden alle 17 spelers individueel in het zonnetje gezet en kregen eigen beker uitgereikt. Ook onze topscorer en beide keepers ontvingen een speciale trofee, net als de andere 14 spelers.
Een speciaal bedankje aan alle ouders, verzorgers, vrienden en families die ons kwamen aanmoedigen tijdens deze kampioenswedstrijd. Jullie steun was fantastisch en heeft ons enorm geholpen om deze overwinning te behalen.

Dank jullie wel!

JO13-4 heeft bewezen dat ze niet alleen onverslaanbaar zijn op het veld, maar ook een hecht en vastberaden team vormen dat samen tot grote prestaties in staat is. Hun kampioenschap is een prestatie om trots op te zijn, en we kijken uit naar wat de toekomst voor dit getalenteerde team in petto heeft!

Gefeliciteerd, Anton, Kuzey, Alp, Senn, Jahraily, Lucas, Maher, Nathan Kramer, Arghealyon, Cevinio, Dani, Maihino, Bilal, Dean, Nathan Rodriquez, Nick en Sicilio! En ook een dikke proficiat aan de trainers Aziz, Wesley en Sem.

Klik hier voor het filmpje vóór de wedstrijd

Lees meer …JO13-4 ongeslagen kampioen!

  • Hits: 356