Skip to main content

Blessurespreekuur voor de jeugd

Gepubliceerd: Tuesday 06 September 2022 | 13:41

Loopt je kind ergens tegenaan of kampt het met een blessure? Kom dan naar het blessurespreekuur.

Het blessurespreekuur is bedoeld om te kijken wat er aan de hand is en indien nodig het kind te onderzoeken. Zo kun je inzicht krijgen in wat voor blessure het is, advies krijgen en eventueel direct een afspraak maken als het kind behandeld moet worden.

Het blessurespreekuur is niet alleen bedoeld voor wanneer het kind blessures heeft, maar kun je ook terecht voor andere vragen, bijv. over de ontwikkeling van het kind, groeipijn of klachten buiten de sport om.  

Het blessurespreekuur is elke maandag van 18:00 – 19:00 uur in de verzorgingskamer bij CVV Zwervers en start dit seizoen 12 september.  Het blessurespreekuur is een gratis spreekuur voor alle jeugdleden van CVV Zwervers.

CVV Zwervers heeft een samenwerking met Kids Fysio Capelle, een kinderfysiotherapie praktijk die volledig gericht is op het behandelen van het kind en de jeugd tot en met 18 jaar. Dit is een initiatief van Mellisa Westdijk, eigenaar van Kids Fysio Capelle.

Als blijkt dat een fysiotherapeutische behandeling nodig is, kan het kind terecht bij Kids Fysio Capelle aan de Hollandsch Diep 61F. Dit is op loopafstand van CVV Zwervers.

Kinderfysiotherapie wordt 18 keer vanuit de basisverzekering vergoed, hieraan zitten geen kosten verbonden, ook geen eigen risico.

Meer informatie over Kids Fysio Capelle kun je vinden op: www.kidsfysiocapelle.nl of neem contact op via 010-3032575. Voor vragen kunt u ook een WhatsApp berichtje sturen naar 06-82013490.

Foto: Mellisa Westdijk, Kinderfysiotherapeut Msc.