Skip to main content

Heren-1 en 2 verliezen nipt!

Gepubliceerd: Monday 26 September 2022 | 9:44

CVV Zwervers-1 en 2 zijn de competitie begonnen met een kleine nederlaag.
Heren-1 verloor met 2-1 van SHO. De eerste helft oogde Zwervers een beetje onwennig en leek het alsof de spanning teveel in de benen zat. SHO scoorde na 30 minuten verdient de 1-0. In de tweede helft was Zwervers scherper en feller. Binnen een paar minuten stond de gelijkmaker, gemaakt door O'Neal Maatsen, op het scorebord (1-1). Maar 2 minuten later kwam SHO al weer op voorsprong door een knap genomen vrije trap. Daarna ging de wedstrijd redelijk gelijk op maar kwamen beiden teams niet meer tot scoren.

Heren-2 moest met de bus naar SJC uit Noordwijk. Zwervers kwam knap op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Joao Santos. Vervolgens werd het 2-1 voor Zwervers door een doelpunt van Luc Inesia. SJC kwam op gelijke hoogte en maakte in de 12e en laatste minuut van de blessuretijd de 3-2. Erg jammer omdat een gelijkspel dik verdient zou zijn geweest.

Volgende week zaterdag speelt heren-1 om 15:00 thuis tegen De Zwerver-1. Heren-2 speelt op zondag om 11:30 thuis tegen SV Den Hoorn-2.