Skip to main content

Nieuwsflits!

Omdat we merken dat niet alle leden even goed op de hoogte zijn van relevante nieuwsberichten of ontwikkelingen sturen we een paar keer per jaar een nieuwsflits naar de beschikbare emails van onze leden. In die mail staat een veilige link naar deze nieuwsflits. Dit is Nieuwsflits nummer 4 met 8 interessante berichten.

Zorg voor een correcte pasfoto vóór 1 november

Het is weer mogelijk om zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de Wedstrijdzaken app of Voetbal.nl app. De deadline hiervoor is 31 oktober. Zorg daarom dat jij vóór die tijd een actuele pasfoto hebt toegevoegd.
Dit geldt voor alle zaal- en veldvoetballers van de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder.

Elk lid kan zelf in de Voetbal.nl app een spelersfoto toevoegen of wijzigen. Dit doe je via Mijn gegevens in de Voetbal.nl app of Voetbal.nl website.

Voorwaarden foto
De foto hoeft geen officiële pasfoto te zijn. Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter de foto goedgelijkend vindt. Dat betekent: geen zijaanzichten, geen gezichten van te grote afstand en geen petjes of zonnebrillen. En zorg voor een foto met voldoende contrast. Neem niet het risico dat de scheidsrechter je identiteit niet kan vaststellen en je dus niet kunt spelen.

Blikjes en Plastic flesjes in de juiste afvalbak

We merken dat nog lang niet iedereen de blikjes en plastic flesjes in de juiste containers gooit. Zowel op trainings- als wedstrijddagen vinden we veel blikjes/flesjes in de blauwe afvalcontainers, Als je de blikjes en flesjes in de juiste containers gooit krijgt de club het statiegeld terug. Die worden dan namelijk ingeleverd in ruil voor het statiegeld. En met dat geld kan de club weer leuke en nuttige dingen doen. 

Er staan statiegeld containers op verschillende plekken in en om het clubgebouw. Hier kunnen zowel flesjes als blikjes worden gegooid. Zie Foto.

Samenwerking met jeugdopleiding Sparta Rotterdam

Onlangs hebben we een overeenkomst getekend waarin CVV Zwervers is toegetreden tot het netwerk van partners van Sparta Rotterdam. Dit is gisteren door Sparta Rotterdam wereldkundig gemaakt door het onderstaande persbericht. 

We vinden dat we met deze samenwerking een extra impuls geven aan onze jeugdafdeling waarbij zowel de jeugdtrainers als spelers kunnen gaan profiteren van deze mooie samenwerking. 
De eerste zichtbare activiteit gaat al in de herfstvakantie plaatsvinden. Want in de herfstvakantie van dit jaar komt Sparta met een voetbalkamp naar Capelle aan den IJssel. Locatie: CVV Zwervers. Op donderdag 19 en vrijdag 20 oktober kunnen jongens en meiden tussen de 7 en 13 jaar oud twee dagen lang trainen (09:00 – 16:00 uur) zoals ze dat ook op de Sparta Academie doen.

Opgeven kan nu al via de onderstaande button.

U13 CUP Jubileum-Magazine

19 en 20 mei 2024 zal de 30e editie plaatsvinden van de U13 CUP. Speciaal hiervoor wordt een Jubileum-magazine gemaakt met een mooie terugblik op 30 toernooien. Het magazine bevat ook het programma van de jubileum toernooi editie. In een oplage van 3000 zal het magazine verschijnen en zal worden uitgereikt aan alle leden van CVV Zwervers en alle bezoekers van de 30e editie.

Wij zijn op zoek naar bedrijven die hun logo of advertentie in dit magazine willen plaatsen. Mochten jullie bedrijven weten die hier interesse in hebben dan horen we graag met wie we contact kunnen opnenemen. We hebben de financiële steun hard nodig want zonder de bijdragen van bedrijven en sponsoren is het toernooi niet realiseerbaar. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Hans de Heij of Kees Seip. Te bereiken via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Start competitie!

Aanstaand weekend (23/9) start voor bijna alle teams de competitie. Het echte werk gaat nu beginnen. Voor het eerst in de historie spelen Zwervers-1 en 2 op de zaterdag hun wedstrijden. En aanstaand weekend spelen beide teams thuis, 

  • Zwervers-2 speelt om 11:00 uur tegen CKC-2 
  • Zwervers-1 speelt om 14:00 uur tegen VVGZ-1

Beide teams kunnen wel wat publieke steun gebruiken, Een goed begin is immers het halve werk. 

Nieuw Led-scorebord staat en werkt!

Op het laatste moment hebben onze vrijwilligers van de onderhoudsploeg nog 2 x 250 meter grondkabel moeten leggen om het ook werkend te krijgen.  Dit was oorspronkelijk volgens de leverancier niet nodig maar na een paar testen toch wel wenselijk.

Komende zaterdag zal het scorebord in gebruik worden genomen. Het ziet er geweldig uit ook al komt de scherpte van het bord op de foto's minder goed naar voren. Kom zaterdag kijken naar CVV Zwervers-2 tegen CKC-2 en/of om 14:00 de openingswedstrijd van CVV Zwervers-1 tegen VVGZ.

Betaal je contributie op tijd!

Gelukkig hebben al heel veel leden gehoor gegeven aan de contributiemail van NIKKI die is verstuurd en zijn er al veel contributiebetalkingen binnen. Nikki verzorgt in opdracht van CVV Zwervers de contributie-inning.

Heb je nog niet betaald? Doe dat dan snel en voorkom een speel en trainverbod. 

Onderhoudsploeg strak in het pak!

Onze onderhoudsploeg is in het nieuw gestoken en het ziet er geweldig uit. We hebben een goede ploeg van enthousiaste en krasse mannen die minimaal drie ochtenden in de week actief zijn om het sportpark te onderhouden. Maaien, snoeien, belijnen, opruimen, kleedkamers schoonmaken, reparatiewerkzaamheden, prullenbakken en containers legen etc. 

Dit is de ploeg die er voor zorgt dat ons sportpark er geweldig uitziet. En nu zien ze er zelf ook geweldig uit!