Skip to main content

Nieuwsflits-1 2024

Omdat we merken dat niet alle leden even goed op de hoogte zijn van relevante nieuwsberichten of ontwikkelingen sturen we een paar keer per jaar een nieuwsflits naar de beschikbare emails van onze leden. In die mail staat een veilige link naar deze nieuwsflits. Dit is de eerste nieuwsflits van 2024.

10% korting bij Restaurant De Beren Zandrak voor Zwervers-leden.

Restaurant De Beren Zandrak is al jaren een trouwe sponsor van CVV Zwervers. Van Twana Hama (foto links), eigenaar van o.a. De Beren Zandrak, hebben we een mooie aanbieding voor onze leden gekregen.
Leden van CVV Zwervers (en aanhang) kunnen in de maand februari (maandag t/m donderdag) genieten van 10% korting.

  • Voor leden van Zwervers inclusief het gezelschap dat meekomt met het betreffende lid;
  • Uitsluitend bij vertoon van de (digitale) bon;
  • Geldig in de maand februari van maandag t/m donderdag (met uitzondering van 14 februari).

Mocht je gebruik willen maken van dit aanbod dan zul je de kortingsbon fysiek of digitaal in het gezellige restaurant moeten laten zien.

Update en planning derde kunstgrasveld

Planning
De aanbesteding is in gang gezet door Sportief Capelle. Het is nog steeds de planning dat maandag 4 maart met de werkzaamheden wordt begonnen. Zonder tegenslag of slecht weer zal begin mei het derde kunstgrasveld een feit zijn. 

Twee maanden overlast
Sportief Capelle heeft een vergunning aangevraagd om de werkzaamheden via een tijdelijke ingang vanaf de Westerlengte uit te mogen voeren. Als we daar de goedkeuring voor krijgen hoeven we niet over 200 meter rijplaten te leggen op ons sportpark en hebben we nauwelijks last van bouwverkeer.
We zullen wel twee maanden lang alle wedstrijden moeten plannen op drie velden. Dat vraagt om flexibiliteit van ons allemaal. We rekenen daarbij op ieders medewerking. Ons geduld zal beloond worden.

De belijning van het veld
Behalve de witte belijning voor een heel veld zal ook de blauwe en groene belijning worden aangebracht op veld 3. De blauwe lijn is voor 8-tegen-8 (onder 11 en onder 12) en voor 7-tegen-7 (senioren). De groene lijn is voor 6-tegen-6 (onder 8 tot en met onder 10). De rode lijn is voor de mini's (onder 7). Omdat de mini's bij ons op het hoofdveld spelen zullen we deze belijning niet laten aanbrengen. Voordeel van de extra lijnen is dat we veel minder pionnen hoeven neer te zetten en alles er wat strakker uitziet.

Ook worden er extra plekken gemaakt voor de doeltjes waardoor onze vrijwilligers minder ver hoeven te slepen met de doeltjes.

Koop je kaartje voor de Hollandse avond op tijd!

Na de zeven voorgaande feesten (70's-80's, Black & White, Après Ski, White & Shine, Tropical Party, Finally '90 en het Voute Feest) is het nu tijd voor de Hollandse Avond.
Een vrolijke avond met Nederlandstalige muziek of muziek gemaakt door Nederlandse artiesten.

De toegangskaarten kosten € 7 en zijn uitsluitend in de voorverkoop verkrijgbaar achter de bar. Als je een kaartje koopt kun je jouw eigen favoriete liedje(s), die op de Hollandse Avond niet mogen ontbreken on-line aan ons doorgeven via een speciale link.

Er worden maximaal 250 kaarten verkocht. Wees er dus snel bij.

Gastgezinnen gezocht voor de U13 CUP

Op 19 en 20 mei zal de 30ste editie van de U13 CUP plaatsvinden. Ook dit jaar worden we geconfronteerd met hoge reis- en hotelkosten voor de teams.

Help ons kosten te besparen
Gelukkig hebben we drie clubs bereid gevonden waarvan de spelers bij gastgezinnen willen verblijven in plaats van in een hotel.  Dat scheelt de club ongeveer € 2.500 per team. Dat zijn allemaal clubs met Nederlandstalige spelers (Club Brugge, KRC Genk en AZ Alkmaar).
We zijn nu op zoek naar circa 27 gastgezinnen die minimaal twee spelers één nacht onderdak willen geven. Klik hier voor meer informatie en wat we exact van een gastgezin verwachten.

U13 CUP in zwaar weer. Toernooisponsor(s) de oplossing.

Het organisatieteam is hard bezig om een geweldig deelnemersveld samen te stellen voor de 30e editie van de U13 CUP, het grote internationale jeugdtoernooi voor voetballertjes onder de 13 jaar  op 19 en 20 mei 2024. Door de enorm gestegen reis- en verblijfkosten dreigt echter een financieel verlies.

Structureel verlies is geen optie
De 30e editie gaat er zeker komen, maar dat kan ook wel eens de laatste zijn. De reis- en verblijfkosten voor de bezoekende teams zijn in vier jaar tijd met bijna € 20.000 gestegen, waarbij het aantal buitenlandse teams gelijk is gebleven. Gelukkig willen dit jaar drie teams bij gastgezinnen ondergebracht worden, en niet zoals in de voorgaande jaren maar een of twee, anders zouden de kosten nog hoger zijn.

Verder bezuinigen gaat niet. De toernooicommissie ziet een toernooisponsor als een van de oplossingen. Klik hier voor meer informatie.

EK QUIZ op vrijdag 24 mei

Vrijdag 24 mei organiseert Kevin den Boer de EK Quiz. Vanaf 20:00 uur zijn maximaal 20 teams van 4 personen welkom op de club op de EK Quiz te spelen. 

Wil je als team mee doen? Stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.met daarin jouw teamnaam en de namen van de vier spelers. Kevin zal dan contact met je opnemen. Deelname kost € 20 per team. En natuurlijk zijn er mooie prijzen te winnen.

Zet in jouw agenda

Hieronder staan een paar belangrijke data die de moeite waard zijn om te onthouden:

  1. Hollandse avond: Vrijdag 12 april 2023. 
  2. 30ste editie van de U13 CUP: 19 en 20 mei 2024
  3. EK-QUIZ in de kantine: Vrijdag 24 mei 2024.
  4. Klik hier voor alle Bingo en Klaverjasavonden
  5. Alle competitie- beker en inhaaldata van het komend speelseizoen kun je vinden in de speeldagenkalender van de KNVB. Klik hier voor de speeldagenkalender.

Hieronder een overzicht van onze Zwervers-Sophia sponsoren.