Skip to main content

Voorlopige indeling jeugdteams seizoen 2023-2024 (versie 2)

Gepubliceerd: Thursday 15 June 2023 | 7:04

Hieronder staat de tweede versie van de voorlopige teamindelingen voor de jeugdteams voor het nieuwe seizoen. Bij de indeling is het volgende van belang: 

  • De teamindeling is voorlopig. Door de komst van nieuwe leden of het vertrek van leden kan de indeling nog veranderen. In september (vóórdat de competitie begint) worden de teamindelingen definitief gemaakt. Er zal dan ook regelmatig een actuele versie worden geplaatst.
  • Indien je jouw naam nog aantreft bij de indeling maar je stopt met voetballen (bij CVV Zwervers), vergeet je dan niet z.s.m. uit te schrijven via de website om boetes en of contributienota's voor volgend jaar te voorkomen: Klik hier voor het digitale opzegformulier.
  • Als jij niet hebt opgezegd uiterlijk 15 juni gaan we er vanuit dat je komend seizoen lid blijft en zul je dus ook contributie moeten betalen.
  • Indien je een vriendin of vriend bij ons wil laten komen voetballen, deel dan deze link met hem of haar om zich in te laten schrijven: Aanmelden als lid - CVV Zwervers
  • De trainers van de verschillende teams zullen wij in de komende weken bekend maken. Zodra deze bekend is, zal hij/zij een groepsapp voor het team aanmaken. 

Mocht je vragen hebben over de teamindeling stuur dan een mail naar het jeugdbestuur (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.). De betreffende coördinator zal dan reageren.

Mocht je naam niet goed gespeld zijn, of je naam ontbreekt of er klopt iets anders niet (b.v. nieuw telefoonnummer of mailadres), mail dan naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..