Skip to main content

Gastgezinnen voor spelers van de U13 CUP gezocht

Gepubliceerd: Sunday 21 January 2024 | 10:38

Op 19 en 20 mei zal de 30ste editie van de U13 CUP plaatsvinden. Ook dit jaar worden we geconfronteerd met hoge reis- en hotelkosten voor de teams.

Help ons kosten te besparen
Gelukkig hebben we drie clubs bereid gevonden waarvan de spelers bij gastgezinnen willen verblijven in plaats van in een hotel.  Dat scheelt de club ongeveer € 2.500 per team. Dat zijn allemaal clubs met Nederlandstalige spelers (Club Brugge, KRC Genk en AZ Alkmaar).
We zijn nu op zoek naar circa 27 gastgezinnen die minimaal twee spelers één nacht onderdak willen geven.

Dit verwachten we van een gastgezin

  • Een gastgezin neemt minimaal twee kinderen in huis voor één nacht.
  • Het betreft de nacht van zondag 19 op maandag 20 mei.
  • Een gastgezin neemt minimaal twee spelers in huis.
  • De kinderen kunnen op zondag 19 mei tussen 17:30 en 18:30 uur worden opgehaald op de club. Exact tijdstip hangt af van het speelschema en de snelheid waarmee de mannen daarna gaan douchen. Nadere info volgt op de toernooidag.
  • De spelers zullen veelal na het douchen in trainingspak meegaan. Het is de bedoeling dat ze dan een avondmaaltijd krijgen en in de ochtend een ontbijtje. Vraag even naar eventuele voedselallergieën, bijzonder dieet of naar welk eten ze echt niet lusten (varkensvlees etc.).
  • Het mooiste is het als de spelers samen op één kamer in een normaal bed kunnen slapen (dus niet op luchtbedden of zo). Dat voelt voor hun vertrouwd.
  • Op maandag (20 mei) zullen de meeste spelers om 9 uur op de club moeten zijn. 

Wil jij je opgeven als gastgezin of wil je meer informatie? Dan kun je terecht bij onze jeugdvoorzitter Ronald Streijl: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Je kunt Ronald ook bellen: 06 51322821.

Goed voorbeeld doet volgen!
Bij de editie 2023 heeft de familie Van Oosterhout zich aangemeld als gastgezin. Klik op onderstaande foto voor het enthousiaste verhaal.