Skip to main content

JO16-1 speelt in het Excelsior stadion!

Gepubliceerd: Monday 26 September 2022 | 8:49

Afgelopen zaterdag heeft onze JO16-1 de wedstrijd tegen Excelsior JO16-2 gespeeld. De wedstrijd werd gespeeld in het stadion van Excelsior. Tegenwoordig heet dit het Van Donge & De Roo stadion. Vroeger gewoon Woudestein.
Een geweldige ervaring voor de jongens. Dat ze de wedstrijd ook nog wonnen was de kers op de taart. Hierna een kort verslag van de wedstrijd.

De eerste 10 minuten begonnen we moeizaam, het leek erop dat de jongens  het spannend vonden om in een stadion te spelen, en kwamen wij 1-0 achter. Daarna hebben onze boys karakter getoond en zich herpakt, waarna de achterstand werd omgebogen naar 1-3, dit was ook gelijk rust stand.

De tweede helft hebben we snel 1-4 gemaakt en de wedstrijd tot aan de laatste paar minuten gecontroleerd en zakelijk uitgespeeld. Door defensive fouten van CVV Zwervers  in de laatste twee minuten van de wedstrijd werd door Excelsior nog een 2e doelpunt gemaakt. Eindstand 2-4.

Gefeliciteerd mannen van JO16-1!