Skip to main content

CVV Zwervers-1 verliest, Zwervers-2 pakt punt en zingt!

Gepubliceerd: Monday 10 October 2022 | 9:10

CVV Zwervers-1 was de eerste 30 minuten gelijkwaardig aan koploper VV Brielle. Zwervers speelde compact en gedreven maar kon weinig kansen afdwingen.

Naarmate de wedstrijd vorderde ging Zwervers slordiger spelen, werd er teveel met de bal gedribbeld in plaats van dat de bal rond werd gespeeld en werd er meer balverlies geleden. Brielle daarentegen speelde slim en effectief. De paar kansen die er kwamen werden genadeloos afgemaakt. VV Brielle won uiteindelijk met 0-3.

Volgende week speelt Zwervers-1 de uitwedstrijd tegen Terneuzense Boy's. Natuurlijk gaat een busreis daaraan vooraf.

Zwervers-2 speelde tegen SV Hillegom. Een fusieclub met 1500 leden en een werkelijk prachtig sportcomplex en met een zeer gastvrije ontvangst en uitstraling. Beide ploegen waren erg aan elkaar gewaagd. Uit een van de zeer schaarse kansen scoorde Hillegom de openingstreffer in de eerste helft. Ruststand 1-0.
In de tweede helft stond het bij Zwervers beter en na een prachtige aanval scoorde Joep Jacobs de verdiende gelijkmaker. Toen een speler van Hillegom tien minuten voor tijd de rode kaart kreeg kreeg Zwervers de wedstrijd iets meer onder controle. Toch kreeg Hillegom in de 7e minuut van de blessuretijd nog een geweldige kans. Maar net als verleden week wist keeper Burkay Hakin met een geweldige reflex de 1-1 op het scorebord te houden.

De spelers van Zwervers waren uitgeput maar voldaan. Tijdens de busreis naar huis was de energie weer voldoende terug om een paar Hollandse krakers te zingen.