Skip to main content

Halloween trofee uitgereikt!

Gepubliceerd: Wednesday 16 November 2022 | 10:53

Het is alweer twee weken geleden dat de Halloween training heeft plaatsgevonden. Op 7 november is er een evaluatie geweest over de beide avonden. Gedurende de conclusie kwamen we erachter dat het, gezien de vele positieve reactie’s twee geslaagde avonden waren.

Echter hadden we ook zoiets dat niet alleen de kinderen leuk verkleed waren, maar ook, naar ons idee, ook vele trainers, trainsters en andere vrijwilligers. We hebben besloten om een trainer aan te wijzen die vanwege de kleding en schmink de Halloween-trofee in ontvangst mag nemen.

In dit geval betreft het hier beide trainers van de MO13-1. Ze zagen er SUPERRRRRRR uit. Wij als organisatie willen beide trainers feliciteren met de ‘prijs’. Heel erg bedankt voor jullie geweldige inzet.

Hieronder Danny en Patty Meuldijk en natuurlijk dochter Leyla.

Naast deze twee trainers is er nog één trainer die een trofee ontvangt. Deze trainer heeft twee avonden de kinderen de stuipen op het lijf gejaagd. De eerste avond zonder kettingzaag (hij kreeg hem niet aan de praat), maar de tweede avond wel. Het betreft hier Amar Kramer. Amar is trainer van de JO13-1, scheidsrechter en een onmisbare kracht in ons zondag 6 team. En alsof dit nog niet genoeg is gaat Amar ook nog eens achter de bar staan bij CVV Zwervers als dat nodig is. Amar ook voor jou namens de organisatie heel erg bedankt voor jouw twee dagen ‘spoken’.

Hieronder Amar Kramer