Skip to main content

MO13-1 overtuigd, JO18-1 speelt op de KNVB Campus

Gepubliceerd: Tuesday 04 April 2023 | 9:51

MO13-1 overtuigend tegen Xerxes
Zaterdag 1 april mochten de meiden van MO13-1 het opnemen tegen en bij Xerxes. Tegen de nummer één van de poule en met 12 punten verschil kon het een lastige wedstrijd worden. Onze meiden begonnen vol goede moed en namen knap het voortouw in deze wedstrijd.
Al snel volgde het verdiende eerste doelpunt voor Zwervers. Er kwamen meteen meer pogingen die net naast of op de lat of paal kwamen. Gedurende de hele eerste helft werd er voornamelijk gespeeld op de helft van de tegenstander. Voor rust lukte het nog een keer om in de goal te spelen en de 0-2 te maken.

Na rust was Xerxes weer wat opgepept en kwamen ze sterker terug. Ze speelden beter dan in de eerste helft, maar werden steeds goed tegengehouden door onze oplettende verdediging. Vooral Dominique en Sude schoten een aantal ballen goed hard weg en voor onze keepster bleef er maar weinig werk over.
Ook in de tweede helft hadden we weer veel kansen en leek de bal vaak niet in het doel te willen. Vlak voor het eindsignaal lukte dat alsnog: 0-3 is een terechte en mooie eindstand!

CVV Zwervers JO18-1 te gast op de KNVB campus te Zeist
Op 29 maart 2023 heeft de JO18-1 een wedstrijd gespeelt tegen het CP team van Oranje. Uiteraard speelden wij, CVV Zwervers, als gast op de KNVB Campus te Zeist. De wedstrijd stond onder leiding van de éénkoppige arbitrage Daniël Toader. Alvorens de wedstrijd begon was er eerst de warming-up. Na de warming-up de wedstrijdkleding aan en zij aan zij vanuit de kleedkamer het speelveld opgelopen.

De eerste helft ging het gelijk op. Echter kwam CVV Zwervers voor met 0-1. Vervolgens kwam de 0-2 erachteraan. Net voor rust scoorde het CP team 1-2 en tot overmaat van ramp kwam er ook nog vóór het eindsignaal de 2-2 om onze oren.

In de rust hebben de leiders van de teams de mannen toegesproken en de tweede helft was spannend met toch wel enig overwicht van de kant van het CP team. In de laatste minuut van de tweede helft was het toch CVV Zwervers die geen genoegen nam met een gelijk spel en schoot netjes de 2-3 binnen. Vrijwel na hervatting van de wedstrijd klonk het eindsignaal vanuit de arbitrage.

Mannen en Daniël Toader dank voor jullie komst.