Skip to main content

Knappe overwinning heren-2 op Quick!

Gepubliceerd: Tuesday 11 April 2023 | 11:21

Nadat CVV Zwervers-2 in februari thuis met maar liefst 7-0 gewonnen had van Quick gaf een Quick-kenner aan dat dit een vertekenend beeld was van de krachtsverhoudingen. Quick had namelijk een brede selectie en was niet met de sterkste elf naar Capelle gekomen. Dat zou je ook uit de ranglijst kunnen afleiden daar Quick negen punten meer had dan Zwervers.
Daarom was iedereen benieuwd naar de uitwedstrijd, temeer Quick zesde stond op de ranglijst. En het was inderdaad een iets ander team met veel ervaring. Quick kwam dan ook verdient met 1-0 voor. Maar Zwervers herpakte zich kreeg paar goede kansen en wist via Kaj Tjaberings nog voor rust de gelijkmaker in te tikken.
Na de rust had Zwervers het betere van het spel en kwam het via goed doorzetten van Sharlton Sambo op een 2-1 voorsprong. Sander Brouwer, die goed inviel, maakte na een mooie aanval met een droog schot de 1-3. Toen Quick de 2-3 maakte werd het nog even spannend maar de door Quick hoog ingebrachte ballen werden door de Zwervers verdediging goed weggewerkt. Eindstand 2-3.

Komende zondag speelt heren-2 de uitwedstrijd tegen Concordia uit Delft. Aanvang: 11:30 uur.

Dank gaat uit naar het team van Quick dat heeft meegewerkt om de wedstrijd van 2e Pinksterdag (U13 CUP) te verplaatsen naar tweede Paasdag.