Skip to main content

Kimara Rodrigeus speelster van de maand februari

Gepubliceerd: Friday 15 February 2019 | 11:22

Kimara Rodrigeus is dit seizoen lid geworden van CVV Zwervers. Voetballen doet ze echter al veel langer. Sinds groep 4 voetbalt ze namelijk elke dag op school. Op dit moment speelt ze in de MO11-2 als middenvelder. In haar huidige team heeft ze het erg naar haar zin en ze traint met plezier. Het leukst vindt ze echter de wedstrijden op zaterdag. Als technisch vaardige middenvelder gaat ze graag mee naar voren om de aanvallers te ondersteunen.

Kimara is ambitieus en heeft een grote wil om te winnen en pakt de adviezen van haar trainers goed op. Ze is bereid hard te werken om beter te worden. Naast het voetballen zijn haar hobby’s gamen, het liefst Fortnite en FIFA 19. Kimara luistert graag naar muziek, houdt van dansen en “Musically”- filmpjes maken.

Kimara was eigenlijk speelster van de maand december 2018. Maar de thuiswedstrijd van heren-1 ging toen niet door vanwege het weer. Dus is Kimara nu speelster van de maand februari 2019 geworden. Kimara neemt nu zondag 17-2 de aftrap bij de wedstrijd van CVV Zwervers-1 tegen VOC-2. Aanvang 14:00 uur. Toegang gratis.