• cvv-zwervers-slide5
 • cvv-zwervers-slide1
 • cvv zwervers slide6
 • cvv zwervers slide7
 • cvv-zwervers-slide3
 • cvv-zwervers-slide1
 • cvv-zwervers-slide4

FLYNTH sponsort de wedstrijdbal CVV Zwervers-WCR-1

Flynth adviseurs en accountants stimuleert ondernemers en haar werknemers om het maximale uit zichzelf te halen. Flynth voorziet haar klanten tijdig van relevante cijfers, geven advies en verlenen zekerheid op basis van de laatste inzichten vanuit de markt en wet- en regelgeving. Met 1400 medewerkers en zo’n 60 vestigingen is Flynth Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth is ontstaan vanuit een coöperatie en brengt dit gedachtegoed nog steeds in praktijk. We zijn er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen.

Kijk voor meer informatie op: https://www.flynth.nl

We zijn blij dat Flynth de wedstrijdbal heeft geschonken voor de wedstrijd van Heren-1 tegen WCR- op zondag 19 november. De wedstrijd begint om 14:00 uur.

wedstrijdbal Flynth

Maitara Apang speelster van de maand November

Maitara Apang is 10 jaar en zit in MO11-1. Haar hobby is voetballen en haar favoriete voetbalclub is AJAX.
Ze is speelster van de maand november odat ze altijd goed haar best doet. Ook is ze niet bang op het veld ook al is de tegenstander meestal een kop groter. Verder is ze super snel en probeert het overzicht te bewaren om goede voorzetten te geven.

maitara

Het is weer bijna zover: Sinterklaasfeest op de club!

Op 17 november komt Sinterklaas aan in Nederland. In Dokkum om precies te zijn. Maar dat is best ver weg van Capelle aan den IJssel.

Daarom komt Sinterklaas ook naar CVV Zwervers. Vorig jaar heeft Sinterklaas CVV Zwervers ook bezocht om samen met de kinderen feest te vieren. Dit is Sinterklaas en zijn pieten zo goed bevallen dat hij ook dit jaar weer een bezoek aan onze kantine komt brengen. De voorbereidingen zijn in volle gang. Dus zet de datum alvast in de agenda.

Woensdag 29 november 2017 van 15:00 tot 16:30 uur

Alle spelers en speelsters van JO9, JO8 en JO7 (F en mini-F teams) worden van harte uitgenodigd voor dit feest. Ook broertjes en/of zusjes tot 8 jaar zijn welkom. Er is helaas geen ruimte voor vriendjes & vriendinnetjes op deze dag.

Gezien het grote aantal kinderen en de beschikbare ruimte verzoeken wij jullie rekening te houden met maximaal 2 begeleiders (ouders/grootouders). 

U kunt uw kind(eren) aanmelden door een email te sturen naar . In die email willen we graag het volgende weten.

• Voornaam
• Achternaam
• Jongen / Meisje
• Leeftijd (geboortedatum)
• In welk team speelt uw kind
• Eventueel een leuk verhaaltje voor Sinterklaas (helaas kunnen wij niet garanderen dat elk kind bij Sinterklaas kan komen maar wij doen ons best)
• Uw e-mailadres
• Naam vader / moeder

Inschrijven kan tot zondag 19 november 2017.

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij Bianca Doolhoff (06-54233052 graag na 18:00 uur) of via het mailadres .

Na de aanmelding ontvangt u op het door u opgegeven e-mailadres een bevestigingsmail.

Tot 29 november!

Bianca Doolhoff

 

Paar foto's van verleden jaar.

sint2

sint1

 sint3

Drukzo Talent Cup voor O23 van start

Vanavond start de strijd om de Drukzo Talent Cup voor spelers onder de 23 jaar. De Drukzo Talent Cup wordt voor het eerst in poules gespeeld. 45 elftallen nemen in het seizoen 2017/2018 deel aan de Drukzo Talent Cup. Omdat er na de poulefase 16 ploegen over dienen te blijven zullen de nummers 1 en de zeven beste nummers 2 naar de achtste finale doorgaan. Die worden vanaf begin maart 2018 gespeeld.

CVV Zwervers O23 zit in Poule A met onder andere vv Capelle en Olympia.

Voor het toernooi om de Drukzo Talent Cup zijn twee dispensatiespelers (ouder dan 23 jaar) toegestaan.

 

Poule A

       

1

Olympia

     

2

Jodan Boys

     

3

Floreant

     

4

Capelle

     

5

CVV Zwervers

     

       

NR.

Datum

Thuis

 

Uit

1501

10-okt, 20:00

Olympia

Jodan Boys

1502

10-okt, 20:00

Floreant

Capelle

1503

7-nov, 20:00

CVV Zwervers  

Olympia

1504

7-nov, 20:00

Jodan Boys

Floreant

1505

12-dec, 20:00

Capelle

CVV Zwervers

1506

12-dec, 20:00

Olympia

Floreant

1507

16-jan, 20:00

CVV Zwervers

Jodan Boys

1508

16-jan, 20:00

Capelle

Olympia

1509

6-feb, 20:00

Floreant

CVV Zwervers

1510

6-feb, 20:00

Jodan Boys

Capelle

JO9-1 speelt 4-4 in het Sparta Stadion

JO9-1 heeft een leuke wedstrijd gespeeld in het Sparta Stadion tegen De Betrokken Spartaan. De wedstrijd ging op en neer, was erg leuk om te zien en natuurlijk in een prachtige sfeer en ambiance. De wedstrijd eindigde in 4-4.

JO9 1

Heren-1 gelijk en winst voor heren-2

Heren-1 en Wippolder delen de punten
In een bij vlagen aantrekkelijke en spannende wedstrijd werd uiteindelijk de uitslag 1-1.

In de eerste helft trokken beide ploegen ten aanval, maar grote kansen leverde dat niet op. In de 21e minuut werd Kevin den Boer in het strafschopgebied ten val gebracht. Scheidsrechter Olaf van Hees legde de bal op de stip en Burak Ursan voltrok het vonnis 0-1. Nog geen vijf minuten later lag de bal weer op de stip nu aan de andere kant. Fabian Bremer ging in de fout tegen Daley Uijthof en Mike Mesker trok de stand gelijk 1-1. Dat was ook de ruststand.

Na de rust gebeurde er lange tijd niets opwindends doordat beide teams veel onnodig balverlies leden. In de slotfase was Wippolder nog het gevaarlijkst, maar er kwam geen verandering meer in de stand. Het was uiteindelijk een terechte uitslag, waardoor cvv Zwervers de koppositie verloor aan Groeneweg vanwege een beter doelsaldo. Over 14 dagen de laatste wedstrijd van de eerste periode, waarin cvv Zwervers thuis speelt tegen WCR en Groeneweg op bezoek gaat bij Oliveo.

Heren-2 wint bij Den Hoorn
Na een goede eerste helft stond het 0-2 door twee doelpunten, waaronder 1 strafschop,  van de goed spelende Marlon Brunings. In de tweede helft kwam Zwervers onder druk en kreeg het moeilijk. Zeker toen het fysiek sterke Den Hoorn de 1-2 maakte. Gelukkig maakte, de licht geblesseerde, Stefan Verhoeven net voor de tijd de 1-3 en waren de drie punten binnen. Een nuttige en verdiende overwinning.

 

aaaaaa

15 nieuwe Leden van verdienste benoemd!

Tijden de algemene ledenvergadering van 3 november is een inhaalslag gemaakt ten aanzien van het benoemen van Leden van Verdienste. De afgelopen 10 jaar was om verschillende reden daar geen opvolging en invulling aangegeven. In de vergadering van gisteren is ook de definitie van Lid van Verdienste goedgekeurd als onderdeel van de nieuwe statuten.

De definitie is: Leden van verdienste zijn zij, die los van zijn of haar lidmaatschap bij de club een actieve en voor velen zichtbare bijdrage hebben geleverd aan de club, zonder dat daar een (noemenswaardige) vergoeding tegenover staat. Dit kan zijn voor een langere periode (minimaal 10 jaar) of voor een intensieve kortere periode (een groot project of evenement dat voor iedereen herkenbaar is en voor de vereniging een grote impact heeft).Voor de kandidaten geldt dat de functie op een positieve wijze moet zijn ingevuld, zij van onbesproken gedrag zijn en de vereniging nooit in diskrediet hebben gebracht.  Alleen leden kunnen worden voorgedragen als lid van verdienste. Het enkele feit dat iemand vrijwilligerswerk doet is geen reden om iemand voor te stellen als lid van verdienste of erelid. Bij de beoordeling wordt rekening gehouden met de intensiteit en duur van de inzet, zwaarte van de functie en de meerwaarde en uitstraling voor de vereniging.  

Alhoewel er nog steeds een paar kandidaten op de nominatie staan, zijn gisteren de volgende vrijwilligers benoemd tot Lid van Verdienste van CVV Zwervers:

lvv2017

Ledenvergadering goed bezocht

Met ongeveer 45 aanwezigen was de ledenvergadering goed bezocht. Je hoopt altijd op meer maar het had slechter gekund. Voor de afwezigen is de ledenvergadering samen te vatten in 7 bullits:

 • Het financiele resultaat over het seizoen 2016-2017 was erg goed. Voor de vierde keer op rij werd er een gezonde winst gemaakt. Daardoor is de financiële reserve verder gegroeid en zijn er reserveringen gemaakt voor vervangingsinvesteringen in de toekomst. 
 • De begroting voor 2017-2018 is ook positief. Hierbij moet wel aangemerkt worden dat de baten onder druk staan. Ook de kosten voor o.a. vrijwilligers zijn voor het komend jaar gestegen. Toch zal het resultaat ook dit seizoen positief zijn.
 • De samenvatting van de kascommissie is: 

Het blijft goed gaan met de vereniging in financieel opzicht. Met name door de lagere kosten is het begrote resultaat gerealiseerd. Inmiddels is er een mooie financiële reserve opgebouwd. Aandacht met name voor de sponsor- en kantineopbrengsten. Die waren in 2016-2017 lager dan begroot. Verantwoord uitgeven en investeren lijkt verstandig om ook de begroting van 2017/2018 sluitend te houden. Voorgesteld word het bestuur decharge te verlenen voor het gevoerde financieel beleid in het seizoen 2016/2017.

 • Voor het seizoen 2018-2019 wordt een contributieverhoging voorgesteld die door de vergadering wordt goedgekeurd: De contributie voor de JO19 t/m JO9 wordt met € 10 verhoogd. De contributie voor de JO7 wordt met € 25 verhoogd. Voor de donateurs, het G-voetbal en de senioren blijft de contributie onveranderd. 
 • De gemoderniseerde en op een paar punten aangevulde statuten worden goedgekeurd. Deze worden nu bij de notaris definitief gemaakt en zullen binnenkort op de website worden geplaatst.
 • Het bestuur wordt uitgebreid met twee leden. Hierdoor kan een herverdeling van de werkzaamheden plaatsvinden waardoor meer evenwichtigheid ontstaat. Eén lid zal als aandachtsgebieden de keuken/kantine en wedstrijdsecretariaat krijgen en het andere de jeugdafdeling. Voor de vacature van keuken/kantine/wedstrijdsecretariaat wordt Martin Luneburg voorgedragen. De vergadering is het hier mee eens. De functie van jeugdvoorzitter wordt momenteel ingevuld door Jan Verhoeven. Jan heeft dit heel wat jaren gedaan en wil deze functie overdragen aan een andere kandidaat. Jan heeft recentelijk de rol van Wim Wiggers overgenomen bij de recreatieve senioren.
 • Nadat de definities van ere leden en leden van verdienste zijn goedgekeurd wordt een inhaalslag gemaakt om leden die jarenlang heel veel voor de vereniging hebben gedaan te benoemen als lid van verdienste. Als leden van verdienste worden vervolgens benoemd: Cor Boeren, Piet Dammers, Robbie de Bruijne, Jan Hadders, Martin Verzijden, Wim de Jong, Eef Oskam, Ger Lulofs, Jan van Londen, Dirk Koolmees, Roel Verzijden, Fred Batist, Cees Zwager, Wout Visser en Arie de Bruin. In de hoek bij de bestuurskamer hangt een fraaie plaat met daarop alle ere-leden en leden van verdienste.
 • Vervolgens wordt een korte status update gegeven van het Internationale O13 toernooi, de planning van de nieuwbouw (4 kleedkamers) en wordt besloten om de jaarlijkse vrijwilligersavond weer te gaan organiseren. Een feestavond waar vrijwilligers worden uitgenodigd als dank voor hun inzet. Deze avond komt dan in de plaats van incidentele financiële beloningen (met name bij toernooien). 

De vergadering werd om 21:35 gesloten maar de gezellige nazit duurde net even iets langer.

Klaverjas & Bingo commissie schenkt € 100 aan Sinterklaas

De Klaverjas en Bingo commissie (Rinus Koorn en Marja van Soest), heeft € 100 geschonken aan snoepgoed voor Sinterklaas. Bianca Doolhof zal de € 100 in ontvangstnemen en er voor zorgen dat Sinterklaas die kan gebruiken om extra snoepgoed te komen voor als hij zijn bezoek brengt aan CVV Zwervers op 27 november.

Wil je ook komen? Klik dan op deze link en geef je op: https://cvvzwervers.nl/nieuws/algemeen/1026-sinterklaasfeest-op-de-club-geef-je-op-3

CVV Zwervers wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • 100voetbal2
 • Logo_de_Terp_nieuw
 • colorconcepts
 • logodaasluis
 • logoeticoll
 • logojupiler
 • logovandelft
 • logoyoursite

Couwenhoekseweg 1
2904 XZ Capelle aan den IJssel

Postbus 722
2900 AS Capelle aan den IJssel

Telefoon: 010-4502715 (uitsluitend van maandag t/m donderdag na 18 uur en op zaterdag en zondag)

Email:

Heeft u vragen of suggesties voor onze website?
Mail de webmaster