• cvv zwervers slider10
  • cvv-zwervers-slide4

Heren-1 aan kop, heren-2 verliest

Heren-1 verstevigt koppositie tegen TOGB
Met een zeer verdiende 3-0 overwinning zette Zwervers de toon in een uiterst aantrekkelijke wedstrijd. Hoofdrolspeler was Dennis den Haan, die alle doelpunten voor zijn rekening nam.

In de 5e minuut knalde hij vanaf 30 meter een vrije trap in de bovenhoek en een kwartier later passeerde hij na een geweldige steekpass van Burak Ursan keeper Merrick Leijnse. TOGB had ogenschijnlijk op het veld een overwicht, maar kreeg slechts één kans. Vince Luyken zag zijn schot via keeper Rik de Vries en de paal net niet in het doel gaan.
In de tweede helft eenzelfde spelbeeld. TOGB veel aan de bal, maar opnieuw weinig effectief. Zwervers daarentegen kreeg grote kansen via Ursan en Den Haan, maar het duurde tot de 85e minuut voordat Den Haan definitief de overwinning veilig stelde met opnieuw een prachtig doelpunt. In blessuretijd raakte Kevin den Boer nog de paal, zodat uiteindelijk de overwinning dik verdiend was. Vermeldenswaardig was verder dat Stefan Verhoeven (vorig jaar nog JO19), zijn debuut maakte in een competitiewedstrijd van heren-1. Hij viel 15 minuten voor tijd in. Heren-1 gaat nu alleen aan kop met 15 punten uit 6 wedstrijden. Volgende week wacht de moeilijke uitwedstrijd tegen Wippolder uit Delft.

Heren-2 verliest onnodig
Heren-2 verloor de wedstrijd tegen WCR met 0-3. Er werd op gras gespeeld omdat de wedstrijd om 12 uur stond gepland (wens WCR). Op het mooie gras van veld 4 had Zwervers een groot deel van de wedstrijd het beste van het spel maar de tegenstander was veel effectiever. Met 2 snelle voorhoede spelers sneden ze door de verdeding van Zwervers. In de eerste helft was het al snel 0-2. Zwervers kreeg veel kansen op de aansluitingstreffer maar die werden niet benut. Ook in de tweede helft was er veel druk maar Zwervers ging opnieuw slordig om met de kansen. Uiteindelijk werd het 0-3.

CVV Zwervers wordt mede mogelijk gemaakt door:

• 100voetbal2
  • Logo_de_Terp_nieuw
  • Niessink
  • RIEG logo RGB
  • Van Delft_Infra
  • Van-Steensel-Assurantin-624x241
  • colorconcepts
  • de-hypotheker
  • den-ouden
  • het hooghe water
  • logodaasluis
  • logoeticoll
  • logojupiler
  • yoursite

Couwenhoekseweg 1
2904 XZ Capelle aan den IJssel

2900 AS Capelle aan den IJssel

Telefoon: 010-4502715 (uitsluitend van maandag t/m donderdag na 18 uur en op zaterdag en zondag)

Heeft u vragen of suggesties voor onze website?
Mail de webmaster