• cvv zwervers 9
  • cvv zwervers slider8
  • cvv zwervers 5

Plichtmatige overwinning heren-1, heren-2 verliest

Heren-1 boekte als koploper een regelmatige overwinning op hekkensluiter XerxesDZB.

In de eerste helft creëerden de bezoekers een overwicht, dat in de 33e minuut resulteerde in een voorsprong. Een vrije trap op de rand van het strafschopgebied werd door Dennis den Haan feilloos in een doelpunt omgezet 0-1. Vlak voor rust tikte Giovanni Joewaramé na voorbereidend werk van Kevin de Boer de bal over de doellijn 0-2.

Na de rust had de wedstrijd bijna schriftelijk afgedaan kunnen worden. Het werd als maar slechter. Enige hoogtepunten waren een schot van Den Boer tegen de lat en een schot van Ben de Vries net over het doel. Volgende week volgt de thuiswedstrijd tegen runner up vv Groeneweg uit Zevenhuizen.

Een slechte wedstrijd winnen is ook echter ook een kwaliteit. Laten we hopen dat het komende zondag meer spektakel zal opleveren dan vandaag.

Heren-2 verloor met 3-0 van het op de 13e plaatst staande VOC-3. Heren-2 moet de komende wedstrijden echt aan de bak om uit de gevarenzone te komen. Heren-2 staat nu op de 11 plaats.

ad 27 22 2

CVV Zwervers wordt mede mogelijk gemaakt door:

• 100voetbal2
  • Logo_de_Terp_nieuw
  • Niessink
  • RIEG logo RGB
  • Van Delft_Infra
  • Van-Steensel-Assurantin-624x241
  • colorconcepts
  • de-hypotheker
  • den-ouden
  • het hooghe water
  • logodaasluis
  • logoeticoll
  • logojupiler
  • yoursite

Couwenhoekseweg 1
2904 XZ Capelle aan den IJssel

2900 AS Capelle aan den IJssel

Telefoon: 010-4502715 (uitsluitend van maandag t/m donderdag na 18 uur en op zaterdag en zondag)

Heeft u vragen of suggesties voor onze website?
Mail de webmaster