• cvv zwervers 4
  • cvv zwervers 23 2 2

Heren-1 gelijk, heren-2 wint goed

Heren-1 doet zichzelf tekort
De kraker tussen heren-1 en de nummer 2 Groeneweg uit Zevenhuizen is geeindigd in een 2-2 gelijk spel. Zwervers begon goed en dominant aan de wedstrijd. Dat resulteerde in de 3e minuut al in een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Ben de Vries. Direct na rust maakte Ben als snel de 2-0 en leek de wedstrijd gespeeld. Leek gespeeld.  Want nadat Dennis den Haan een grote kans vrij voor de doelman van Groeneweg miste en de wedstrijd definitief op slot had kunnen gooien kwam Groeneweg terug tot 2-2 in de 80e minuut. Uiteindelijk werd het nog spannend maar het bleef 2-2.  De teleurstelling overheerste bij de spelers van Zwervers. Maar gelet op het feit dat we twee basis spelers misten, we tegen de nummer 2 gelijk spelen, nog steeds bovenaan staan en al een periodetitel op zak hebben mag de teleurstelling niet al te lang duren.

Heren-2 speelt goed en wint verdient
Heren-2 begon strijdlustig tegen Haastrecht en dat werd beloond met 3 snelle doelpunten. De wedstrijd tegen Haastrecht was eigenlijk al binnen 15 minuten gespeeld. Met de rust was het al 4-0. De tweede helft nam Zwervers wat gas terug waardoor de eindstand op 4-0 bleef staan.

In het Capels Dagblad https://capelsdagblad.nl/cvv-zwervers-houdt-groeneweg-op-afstand/
In het AD van vandaag:drama2

CVV Zwervers wordt mede mogelijk gemaakt door:

• 100voetbal2
  • Logo_de_Terp_nieuw
  • Niessink
  • RIEG logo RGB
  • Van Delft_Infra
  • Van-Steensel-Assurantin-624x241
  • colorconcepts
  • de-hypotheker
  • den-ouden
  • het hooghe water
  • logodaasluis
  • logoeticoll
  • logojupiler
  • yoursite

Couwenhoekseweg 1
2904 XZ Capelle aan den IJssel

2900 AS Capelle aan den IJssel

Telefoon: 010-4502715 (uitsluitend van maandag t/m donderdag na 18 uur en op zaterdag en zondag)

Heeft u vragen of suggesties voor onze website?
Mail de webmaster