• cvv zwervers 6
  • cvv zwervers 23 2 2
  • cvv zwervers 9

Concordia - CVV Zwervers anders bekeken

Bijgaande link laat de wedstrijdbeleving Concordia - CVV Zwervers vanuit een andere kant zien:

Zelf boekte cvv Zwervers een 2-3 overwinning. Concurrenten Groeneweg en ONA speelden tegen elkaar gelijk en GLZ Delfshaven leed een zware nederlaag.

Het werd een boeiende wedstrijd met een paar geweldige doelpunten. Zwervers scoorde de eerste door een fantastisch schot van Yannick Ponit 0-1. Concordia ging op jacht naar de gelijkmaker en die kwam er toen de snelle Maurizio Marinacci de bal over keeper Rik de Vries in het doel lepelde 1-1. Nauwelijks één minuut later kwam Zwervers weer op voorsprong. David Vauthier was de achterhoede van Concordia te snel af en zette de 1-2 op het scorebord.
Na de rust golfde het spel op en neer en kreeg na een handsbal Concordia een vrije trap op de rand van de zestien. Ivo Smits schoot de bal hoog in de kruising 2-2. Beide ploegen gingen daarna vol voor de overwinning. Uiteindelijk kwam die overwinning bij Zwervers op een sublieme manier. Burak Ursan kreeg de bal op zeker 35 meter van het doel en kogelde de bal snoeihard in de kruising 2-3. De laatste minuten werden nog heel spannend en Concordia had pech, toen van dichtbij de paal werd geraakt. Daarna floot de prima leidende scheidsrechter Jos Straver voor het einde en kon Zwervers juichend de kleedkamers opzoeken met een uiteindelijk verdiende overwinning.

Ook heren-2 wist te winnen bij Concordia. Zwervers begon goed en liep eenvoudig uit naar 0-2. Toen Concordia laat in de tweede helft de aansluittreffer maakte werd het nog even spannend. Maar de drie punten bleven voor Zwervers-2. Door deze overwinning wisselde Zwervers met Concordia op de ranglijst en staat het op de 6e plaats met één wedstrijd minder gespeeld.

Stand heren-1

standh1

Stand heren-2

standh2

CVV Zwervers wordt mede mogelijk gemaakt door:

• 100voetbal2
  • Logo_de_Terp_nieuw
  • Niessink
  • RIEG logo RGB
  • Van Delft_Infra
  • Van-Steensel-Assurantin-624x241
  • colorconcepts
  • de-hypotheker
  • den-ouden
  • het hooghe water
  • logodaasluis
  • logoeticoll
  • logojupiler
  • yoursite

Couwenhoekseweg 1
2904 XZ Capelle aan den IJssel

2900 AS Capelle aan den IJssel

Telefoon: 010-4502715 (uitsluitend van maandag t/m donderdag na 18 uur en op zaterdag en zondag)

Heeft u vragen of suggesties voor onze website?
Mail de webmaster