Skip to main content

Speelster van de maand maart: Jezz Schreur

Gepubliceerd: dinsdag 08 maart 2022 | 17:04

Aanstaande zondag is de speelster van de maand Jezz Schreur. Jezz is bij CVV Zwervers begonnen in 2019 en heeft toen twee weken bij de Mini Champions League gespeeld, maar was eigenlijk te groot hiervoor. Jezz is doorgeschoven naar de JO8-4 en Jezz heeft hier één seizoen gespeeld. Na dit seizoen is Jezz naar de MO11-1 gegaan in een meiden-team en dit was super leuk. Nu speelt Jezz in de JO11-3 en heeft het hier ook erg naar haar zin.

Naast voetballen bij CVV Zwervers heeft Jezz nog een paar hobby’s, zoals vissen, skaten en voetballen op straat met haar zus die bij de MO17 speelt. Bij slecht weer speelt ze graag op de playstation. De trainer van de JO11-3 vind dat Jezz speelster van de maand moet zijn, omdat ze er altijd is, de juiste inzet toont, snel leert en goed in de groep ligt. De favoriete club van Jezz is Feyenoord.

Jezz zal aanstaande zondag de aftrap nemen bij de wedstrijd CVV Zwervers-1 tegen SC 'T Zand uit Tilburg. Aanvang 14:00 uur.

De trainer van JO11-3 en de jeugd-coördinator recreatie onderbouw, wensen jou zondag heel veel plezier toe en geniet ervan.