Skip to main content

Sirachat Netten is speler van de maand januari

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 | 17:09

Deze maand is Sirachat Netten de speler van de maand. Sirachat is 9 jaar en speelt in JO10-6. Sirachat is voorgedragen door zijn trainers Karim en Denise. De reden hiervoor is zijn explosiviteit op het veld.
Sirachat is pas sinds een paar maanden onderdeel van het team en heeft zijn plaats binnen het team meer dan verdiend. Sirachat is misschien wel de kleinste speler, maar in de verdediging staat hij zijn mannetje. Sirachat brengt met de trainingen en wedsrijden heel veel voetbalplezier met zich mee.

Naast voetbal heeft Sirachat ook nog andere hobby’s. Zo vind hij het leuk om buiten te spelen en om met zijn Lego te spelen. Naast het voetballen op de club voetbalt Sirachat ook graag buiten. Sirachat is een groot fan van het Nederlandse elftal en van zijn neef Dylano Sluiter. Als favoriete club geeft Sirachat aan dat dit CVV Zwervers is.

Sirachat, geniet van deze dag en van dit moment. Dit is jouw dag en kan niemand je afpakken. Veel plezier toegewenst vanuit je team, trainers en jouw jeugdcoördinator.