Skip to main content

CVV Zwervers wint van VOC en bekert verder in Fidus CUP

Gepubliceerd: woensdag 26 oktober 2022 | 12:51

Zwervers drukt krachtsverschil te laat uit in doelpunten.

Na de verloren bekerwedstrijd tegen SC Feyenoord moest Zwervers zich herstellen in de uitwedstrijd tegen 4e divisionist VOC. Beide teams waren voor de eerste ronde van de Fidus Cup (Voetbal Rotterdam) aan elkaar gekoppeld.

Zwervers had de eerste helft het betere van het spel maar zette de gecreëerde kansen niet om in doelpunten, waardoor er met de "brilstand" gerust werd.

Na rust hetzelfde spelbeeld. Zwervers dat onder leiding van spits Kelvin Okojie en een hele bedrijvige Ayrton Verlaan zorgden voor vroege pressie op de verdediging van VOC. In het aanvalsspel toonde Marlon Oranje zich als ideale verbinder.
Uiteindelijk na 70 minuten was de goal daar. Ayrton Verlaan brak door over de rechterkant, behield het overzicht en bediende Kelvin Chobin op maat 0-1. Zwervers nam hier geen genoegen mee en drukte door. Vijf minuten later kwam hierdoor de eindstand op het scorebord, dit keer was het Chobin die doorbrak over links en Verlaan vond voor het doel.

Wekelijks zien we de puzzelstukjes steeds meer in elkaar vallen bij Zwervers-1. Zaterdag komt koploper XerxesDZB op bezoek. Een mooie uitdaging voor onze mannen.