Skip to main content

Mini Champions League voor JO-7

Mini Champions League voor spelers en speelster van 5 - 7 jaar

Ook in het seizoen 2022-2023 zal er weer een Mini Champions League (MCL) plaatsvinden bij CVV Zwervers. Op de woensdagmiddag wordt er getraind en op zondagmorgen worden onderlinge wedstrijden gespeeld.

De opzet blijft hetzelfde als de afgelopen jaren. In het verleden is ervoor gekozen om alle wedstrijden op ons eigen complex af te werken omdat het reizen naar uitwedstrijden niet altijd als prettig werd ervaren en omdat teams van tegenstanders niet altijd compleet zijn. Nu worden zulke teleurstellingen voor kinderen en ouders voorkomen.

Vanaf woensdag 7 september zal er om 16:00 uur weer met trainen worden begonnen op de woensdag en op zondag 11 september starten de wedstrijden. Het aanvangstijdstip op de zondagen is 9:00 uur en de speelveldjes zullen altijd uitgezet worden op ons hoofdveld. De teams zullen spelen in shirts in verschillende kleuren met het logo van Sophia erop.
Trainingen zullen dit seizoen verzorgd worden door Bart Acda met een aantal assistent trainers uit onze jeugd.

Overigens zijn nieuwe spelers en speelster in deze categorie van harte welkom bij CVV Zwervers! Kinderen moeten minimaal 5 jaar zijn.

Hieronder paar foto's van onze mini's.