Skip to main content

Halloweentraining groot succes!

Gepubliceerd: donderdag 03 november 2022 | 10:07

Maandag 31 oktober 2022 en dinsdag 1 november 2022 waren DE dagen des onheils. CVV Zwervers stond voor de eerste keer in het teken van Halloween en dat hebben we geweten ook.
De organisatie was zeer verrast over het aantal verkleedde spelers en ook trainers. Het was heel leuk en mooi om te zien dat er gehoor was gegeven aan onze oproep. Het is altijd spannend om iets te organiseren, omdat je als organisatie niet weet of er uberhaupt wel animo voor is.
Echter was de animo boven verwachting. Er zijn op de beide avonden bij elkaar ongeveer 270 kinderen geweest.

Het was geweldig te zien hoe de kinderen trainden met of zonder outfit of schmink. Het was één club. Één geheel. We hebben veel berichten ontvangen van ouders dat de kinderen genoten hebben. Uiteraard hebben we ook feedback gekregen voor een volgende keer en nemen wij dit ter harte. Wij hebben maar een doel dat we willen bereiken: De kinderen zien genieten en lachen.

De organisatie van de Halloweentraining wil iedereen bedanken die heeft geholpen dit mogelijk te maken. Inclusief de trainers natuurlijk die voor één avond een iets andere setting hadden, maar dit toch met dezelfde inzet hebben gedaan als op elke andere training. Natuurlijk ook onze dank aan FIRST LOVE PRODUCTIONS voor het regelen van de effecten, geluiden en het opzetten en afbreken.

Dank allemaal! Namens de organsatie,

Bart Acda en Anton Rolfes.

Hieronder een aantal reacties van ouders na afloop in de groepsappen.

  • Ik heb zelf de helft gemist maar Rayeden vond het wel leuk
  • We hadden het gisteravond ook al persoonlijk tegen John gezegd, maar Mitchel en ikzelf vonden het super gaaf! Jullie hebben er een hoop werk van gemaakt en dat was te zien! Complimenten en nogmaals bedankt, namens Mitchel!
  • Daan vond het super leuk!! Zo leuk dat dit georganiseerd wordt voor de kids!! Zag er allemaal top uit
  • Voor herhaling vatbaar
  • Nick vond het ook erg leuk! Complimenten aan de organisatie, het zag er top uit
  • Kon er vanwege werk niet bij zijn maar het zag er op de foto’s en filmpjes echt heel leuk uit. Vond Olivia ook. Superleuk dat jullie dit organiseren voor de kids
  • Bedankt het was super leuk!!
  • Superleuk initiatief! Ook voor de kinderen een leuke afwisseling. Ryan heeft er in ieder geval van genoten. Goed en leuk georganiseerd.

Hieronder een paar foto’s van de dagen des onheils…..