Skip to main content

Trainingsweekend Zwervers-2 geslaagd!

Afgelopen weekend was het trainingsweekend van CVV Zwervers-2, inmiddels aangevuld met spelers van O23. Een weekend dat door de groep zelf is bedacht en is georganiseerd. De bestemming was Lunteren. Het weekend werd een combinatie van teamspirit, denkvermogen, spelactiviteit, voetballen en natuurlijk stappen. Hieronder het (foto) verslag. We gaan bij de eerste competitiewedstrijd zien of het heeft geholpen.... 

Vrijdag 6 januari
De nodige boodschappen waren gehaald en vrijdagmiddag 12:45 was het tijd om te verzamelen op de club. Na het nuttigen van een kleine lunch was het voor de spelers en stafleden tijd om te vertrekken richting het middelpunt van Nederland, locatie Lunteren. De reis verliep vlekkeloos en eenmaal aangekomen in het kamphuis konden de kamerindelingen gemaakt worden, het corveerooster werd opgehangen en de tassen uitgepakt. Na een wandeling in de omgeving was het tijd voor de eerste corveeploeg om het avondeten pasta te verzorgen. Eenmaal aan tafel waren er een paar spelers die de memo niet hadden meegekregen en via een omweg langs de McDonald's een uurtje later aan schoven toen iedereen al klaar was met eten.

De avond begon en het was tijd voor een voetbalquiz onder leiding van quizmaster Henri. De vragen waren uiteenlopend van clubnamen tot namen benoemen van verschillende formaties en nog veel meer. De winnaars van de avond waren Connor en Shivano die er met de rijk gevulde tas vandoor gingen. Na de quiz werd er nog wat geborreld en was het daarna tijd voor de nachtrust, want er stond een oefenwedstrijd op de planning tegen Fortissimo-1, de volgende dag.

 

Zaterdag 7 januari
Aangezien één van de kamers de nodige nachtrust niet echt had benut vonden Kaj en Ricardo het wel een geschikt moment om die jongens gezellig wakker te maken met Jochem Meijer en een paar pannen in de ochtend.

Na het ontbijt zijn we rustig vertrokken richting vv Fortissimo om daar de oefenwedstrijd te spelen tegen het 1e team. In het veld was zichtbaar welke spelers een iets minder goeie nachtrust hadden gehad en de tegenstander zat er net overal iets feller bovenop. Na de wedstrijd zijn we nog even gezellig blijven hangen voor een drankje tijdens de nieuwjaarsreceptie en daarna vertrokken we weer richting het kamphuis.

Spelletjes en Fifa via de tv-aansluiting vulden de rest van de middag en zo was het alweer tijd voor het avondeten, pizza!

Uitbuiken op de bank en toen was het tijd dat iedereen zich ging klaarmaken voor de zaterdagavond. De planning was om eerst even een drankje doen met z'n allen in Ede en voor diegene die wilde gaan stappen om vanuit Ede door te gaan naar Nijmegen. Ede was uiteindelijk te gezellig en we besloten om daar de club in te gaan! Vele dansjes en drankjes later was het alweer 04:00 en was het tijd om terug te keren richting het kamphuis. Twee auto's besloten om nog een nachtelijke maaltijd af te halen voor een ieder die nog wakker was en na het eten zocht iedereen zijn of haar bedje op.

Zondag 8 januari
Voor de één was de nacht wat korter dan voor de ander, maar ook vandaag zaten we weer gezellig met z'n allen aan de ontbijttafel te ontbijten. De één met een nog brakker hoofd dan de ander, maar zoals het welbekende gezegde luidt: " 's avonds een vent, 's ochtends een vent."

Na het ontbijt keken er een aantal de wedstrijd van Feyenoord of werd er nog een spelletje gespeeld en daarna was het tijd om rustig alles in te pakken. Nog één keer lunchen en toen was het toch echt zo ver en kon alles in de auto's geladen worden voor de terugweg. Een laatste foto werd gemaakt en opeens zat het weekend er alweer op! Ik geloof dat iedereen het op zijn of haar manier naar z'n zin heeft gehad. Kortom een trainingskamp om niet snel te vergeten!

Hieronder nog een aantal "wist je dat" quotes.

Wist je dat.....

 •  *Aad* al 40 jaar lid is van Zwervers en als jubilaris een aandenken kreeg uitgereikt vrijdagavond.
 •  *Bart* ongevraagd meerdere dames in de club op hem af kreeg gestuurd door Ricardo.
 •  *Connor* en *Mike* na het stappen een nachtelijk avontuurtje hoopten te krijgen, maar uiteindelijk een uur naar het kamphuis terug moesten lopen omdat ze niet konden "scoren".
 •  *Daan* heeft verklapt wie de partypopper in de auto van Ricardo heeft laten afgaan.
 •  *Damiano* vrijdagavond na wat drankjes opeens z'n voetbaltas kwam zoeken in de kelder.
 •  *Henri* in een glitterpak voor een van de Toppers kon invallen.
 •  *Jan* bijna een aanrijding had op de rotonde.
 •  *Jelmar* Lang leve de liefde niet kon missen op de tv.
 •  *Joep* als spits niet heeft weten te scoren tijdens de oefenwedstrijd waarop de tegenstander maar een eigen doelpunt maakte.
 •  *Kaj* niet echt kon slapen na het stappen en in z'n eentje een potje fifa is gaan spelen om  06:00 's ochtends.
 •  *Noah* de partypopper heeft laten poppen en dit de volgende dag zelf kon opruimen.
 •  *Pharrel* z'n kookkunsten van thuis had meegenomen.
 •  *Ricardo* erg veel praatjes heeft in de ochtend, middag en eigenlijk ook avond.
 •  *Roos* het hele weekend heeft gepraat over Tiktok, maar tot op de dag van vandaag het nog steeds niet is gelukt om een van de jongens daarvoor te strikken.
 •  *Shivano* de eerste nacht niet kon slapen door het gesnurk van Connor.
 •  *Stefan* in een café/bar liever aan het schaken is dan dansen.
 •  *Xander* zaterdag alleen al meer meiden heeft gezoend dan het aantal wedstrijden die hij voor Zwervers heeft gespeeld.
 • "Zeg maar niets meer" van Andre Hazes het officiële kamplied is geworden.

 

 

 • Hits: 3936