Skip to main content

Heren-1 nog in de sfeer van de feestdagen, Zwaluwen pakt cadeaus uit!

Gepubliceerd: woensdag 11 januari 2023 | 12:32

De oefenpot tussen v.v. Zwaluwen en CVV Zwervers leek op voorhand een mooi oefen-affiche. Heren-1 heeft immers een goede eerste seizoenshelft gedraaid, waarin het geregeld tegen hoger spelende teams heeft laten zien momenten goed mee te kunnen.
Onder echte winterse omstandigheden werd er om 20:15 uur afgetrapt in Vlaardingen.

Zwervers begon goed aan de wedstrijd en leek goed mee te kunnen met de Vlaardingse ploeg uit de vierde divisie. De wedstrijd speelde zich voornamelijk af rond de middenlijn waar weinig echte grote kansen vielen te noteren. Helaas was het in de opbouw waarin Zwervers schutterde en in 15 minuten 3 goals weggaf aan Zwaluwen.
Een aantal spelers zag er bij Zwervers niet goed uit. 3-0 was tevens de ruststand.

Na rust waren er wat wisselingen van beide kanten waardoor de gemiddelde leeftijd op het veld rond de 20 jaar kwam te liggen. Met een vrij open tweede helft waarin Zwaluwen het betere van het spel en het overwicht had, maar beide ploegen wel twee of drie kansen kwamen, was het alleen Zwaluwen dat in de persoon van Galong nog een goal maakte. Eindstand 4-0.
Werk aan de winkel voor onze trainer Rody van Hemert en staf om de jongens snel weer in de vorm van voor de winterstop te krijgen.

Doordat er bij CVV Zwervers best een aantal spelers ontbraken kon Rody een aantal talentvolle spelers een kans geven. Dit maal was het Pharrel Pique die zijn officieuze debuut maakte. Verder was er ook ruimte voor Hassan Salim en Kaj Tjaberings om speelminuten te maken in Zwervers-1. Ook de terugkomst van Raoul Pinas na lang blessureleed was een lichtpuntje.

Donderdag speelt Heren-1 een oefenwedstrijd om 20:00 uur bij vv Nieuwenhoorn.

De week daarna staat het trainingskamp in de Portugese zon op het programma.